HC Zalău a câştigat turneul de la Slatina. REZULTATELE complete

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 59 views
A+A-
Reset

Sălăjencele au încheiat pe primul loc competiţia amicală organizată de CSM Slatina. Echipa lui Gheorghe Tadici a reuşit victorii categorice cu Ştiinţa Bucureşti şi Bekescsabai Elore, dar au remizat cu gazdele de la Slatina în primu joc al turneului

Aflată într-o perioadă de pregătire pentru reluarea campionatului, HC Zalău susţine în această perioadă mai multe jocuri amicale, după ce săptămânile trecute a efectuat şi un cantonament la Cheile Grădiştei.

Săptămâna trecută, de joi şi până sâmbătă, HC Zalău a mers până la Slatina, pentru a susţint trei jocuri în cadrul unui turneu de pregătire. Sălăjencele s-au duelat cu CSM Slatina, formaţie din liga secundă, cu Ştiinţa Bucureşti care este ultima clasată din Liga Naţională, dar şi Bekescsabai Elore, grupare din prima ligă a Ungariei.

Formaţia condusă de Gheorghe Tadici a câştigat turneul de la Slatina cu 7 puncte acumulate. HC Zalău a reuşit victorii categorice cu Ştiinţa Bucureşti, pe care a învins-o la şase goluri diferenţă şi cu Bekescsabai, de care a trecut cu scorul de 34 – 29.

Singurul meci mai dificil pentru HC Zalău a fost cel din prima zi, cu CSM Slatina, care s-a încheiat la egalitate, scor 31 – 31, după ce HC Zalău a condus cu 7 goluri la pauză.

În turneul de la Slatina, cea mai bună marcatoare a Zalăului a fost Prycop. De precizat că în aceste jocuri, Gheorghe Tadici nu a putut conta pe Emilja Lazic şi Andriyana Naumenko, care sunt prezente la Campionatul Mondial, cu Naţionala Serbiei, respectiv Naţionala Ucrainei.

Pentru HC Zalău urmează şi alte jocuri de verificare pe acest final de an, chiar şi un turneu de verificare pe teren propriu în perioada 21 – 22 decembrie.

Primul meci oficial va fi pe 6 ianuarie, când HC Zalău va juca în deplasare la CSM Roman, în turul I al Cupei României:

Rezultatele complete de la Slatina:

CSM Slatina – HC Zalău 31 – 31

Bekescsabai Elore – Ştiinţa Bucureşti 27 – 30

CSM Slatina – Bekescsabai Elore 33 – 37

HC Zalău – Ştiinţa Bucureşti 31 – 25

HC Zalău – Bekescsabai Elore 34 – 29

CSM Slatina – Ştiinţa Bucureşti 26 – 26

Clasament:

1.HC Zalău 7p.

2.Ştiinţa Bucureşti 4p

3.Bekescabai Elore 3p

4. CSM Slatina 2p

You may also like

Leave a Comment