FRH a dat sentinţa definitivă în cazul Andreei Bujor. Ce a decis Comisia de Apel

by Mihai POP
0 comment 1.2K views
A+A-
Reset

După ce a intrat în conflict cu antrenorul echipei, handbalista a depus memoriu la Federaţie pentru a rămâne liberă de contract. Însă, gruparea de sub Meseş a făcut apel, iar Comisia de Apel i-a dat câştig de cauză. Prin urmare, Bujor rămâne la Zalău până la vară când îi expiră contractul

Final de telenovelă? Probabil. Disputa dintre HC Zalău şi Andreea Bujor pare că a ajuns la ultimul episod. Se ştie deja în handbalul românesc despre problemele dintre cele două părţi, totul culminând cu memoriul depus de handbalistă pentru a rămâne jucătoare liberă de contract în această iarnă.

Comisia de Soluţionare a Litigiilor i-a dat câştig de cauză prin Hotărârea nr. 705/16.01.2024, însă, HC Zalău a făcut apel, iar cazul a ajuns la Comisia de Apel care s-a întrunit pe data de 7 februarie şi la care au participat preşedintele Florin Ichim, dar şi membri Marian Pâcleşan şi Andreea Iova.

Comisia de Apel a dat câştig de cauză clubului HC Zalău, astfel că jucătoare va rămâne sub Meseş până la vară, când îi va expira contractul.

“Referitor la apelul formulat de ACS HC ZALAU împotriva Hotărârii nr. 705/16.01.2024, pronunțată de Comisia de Soluționare a Litigiilor în contradictoriu cu BUJOR ANDREEA MARIA, Comisia de Apel:

-Admite apelul formulat de ACS HC ZALĂU, desființează în totalitate hotărârea apelată, și rejudecând cauza, respinge în fond memoriul formulat de sportiva BUJOR ANDREEA MARIA”, se arată în comunicatul Comisiei de Apel.

Soluţia este una definitivă şi nu mai poate fi atacată.

Andreea Bujor nu a mai jucat pentru echipa mare de la acel meci din Cupa României cu CSM Roman, fiind mereu alături de echipa de tineret pentru care evoluează în Campionatul Naţional.

You may also like

Leave a Comment