Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău, cu 17 jucătoare în cantonament

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 58 views
A+A-
Reset

Stagiul de pregătire se desfăşoară la Cheile Grădiştei, unde gruparea zălăuană a ajuns luni şi va sta până în 29 iulie. În cantonament, gruparea de sub Meseş va susţine şi două jocuri amicale cu lotul naţional de junioare


După o săptămână de pregătire pe plan local, HC Zalău a urcat la munte, pentru un cantonament de 12 zile. Locaţia aleasă şi în această vară a fost Cheile Grădiştei, acolo unde delegaţia Zalăului a ajuns luni după-amiază şi va sta până în data de 29 iulie.

În cantonament, accentul va fi pus mai mult pe pregătirea fizică, însă având în vedere că în zonă există şi o sală de sport, au fost programate şi două jocuri amiale.

La Cheile Grădiştei se află şi lotul naţional de junioare, în compania căruia, HC Zalău va juca joi după-amiază şi vineri dimineaţă.

Cu 17 jucătoare s-a deplasat HC Zalău în stagiul de pregătire, 11 dintre ele fiind în lotul  Zalăului şi în sezonul trecut, în timp ce noile venite sunt Roberta Stamin, Daniela Marin, Andriana Naumenko, Martina De Santis, Viorica Ţăgean şi Diana Nichitean.

Ultima este la o revenire în echipa Zalăului, după ce în sezonul trecut a fost împrumutată la “U” Cluj.

“Este o perioadă de pregătire intensă, dar importantă. Punem mai mult accent pe partea fizică, pe forţă şi îmbunătăţirea capacităţii de efort. Este important să ieşim sănătoşi din toată această perioadă, fără accidentări, fără întinderi sau contracturi, ca să putem aborda cu tot efectivul pregătirea specifică, respectiv jocurile amicale din luna august”, ne-a declarat Gheorge Tadici.

După revenirea din cantonament, jucătoarele vor avea câteva zile libere, urmând ca în luna august să participe la mai multe turnee amicale. Două turnee vor avea loc la Zalău, în perioada 5 – 6 august, respectiv 11 – 12 august. Au fost invitate echipe din Liga Naţională, dar şi echipe din Ungaria.

You may also like

Leave a Comment