Responsive Menu
Add more content here...


Hakan Günal, după înfrângerea de la Zalău: “Avem 51% şanse de calificare”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 524 views
A+A-
Reset

Antrenorul celor de la Kastamonu consideră că meciul retur va fi unul mai greu, cu toate că echipa sa a pierdut la un singur gol diferenţă meciul cu echipa antrenată de Gheorghe Tadici


HC Zalău reprezintă cu succes judeţul Sălaj în acest de Cupa EHF. După ce s-a clasat pe locul 2 în grupa D, în spatele celor de la Larvik, gruparea de la poalele Meseşului a evoluat pe teren propriu în prima manşă a turului cu Kastamonu din sferturile de finală.

Cele două echipe au surprins pe toată lumea cu parcursul lor european şi meciul direct se anunţa a fi unul extrem de disputat, mai ales că ambele formaţii şi-au dorit acest joc.

Chiar dacă Kastamonu s-a aflat la conducerea jocului mai mult timp, în cele din urmă, HC Zalău şi-a adjudecat victoria finală, la un singur gol diferenţă.

După acest rezultat, gruparea turcă pare favorită certă la calificarea în faza următoare a Cupei EHF, însă antrenorul Hakan Gunal nu este de aceeaşi părere şi consideră că meciul retur va fi unul mult mai greu decât a fost cel de la Zalău.

„Meciul s-a desfăşurat precum ne-am aşteptat. HC Zalău este o echipă bună şi a încercat să profite de avantajul terenului propriu. Cred că prestaţia arbitrilor a fost afectată de atmosfera din sală. Cât despre meciul retur, cred că va fi mai greu, pentru că Zalăul a câştigat primul meci şi noi nu avem un avantaj foarte mare, având în vedere că am pierdut. Vom încerca să ne calificăm şi consider că avem 51% şanse pentru reuşită”, ne-a declarat Hakan Günal.

Sursa foto: sondakika.com

You may also like

Leave a Comment