Responsive Menu
Add more content here...


Haideţi să construim bugetul împreună – o acţiune demarată de REPER

by Mircea ARDELEAN
0 comment 37 views
A+A-
Reset

Cetățenii trebuie consultați oricând se iau decizii la nivel local și național care angajează banul public. Bugetul este un document moral care arată ce este important pentru țara noastră, în ce investim an de an.

💪🏻 Hai să definim împreună ce este important pentru noi și să ne asigurăm că bugetul reprezintă valorile și nevoile cele mai acute ale societății.

Concret, până pe 5 decembrie, a fost invitat să trimită orice om să propuneri concrete de proiecte pe care să le negociem în Parlament.

Bugetul va intra în dezbaterea Parlamentului în următoarele zile, după Ziua Națională și după mini-vacanță. Chiar dacă este vacanță, vă rugăm să vă luați această temă de lucru, pentru că este vorba despre banii voștri și despre comunitățile în care trăiți.

Noi, parlamentarii REPER, vom propune ca amendamente la Legea Bugetului pe 2023 cât mai multe dintre proiectele voastre de impact pentru comunități.

Este primul apel de acest gen lansat vreodată de un partid cu reprezentare în Parlament și mă aștept să răspundeți în număr cât mai mare.

După cum spune o frază atribuită lui Martin Luther King, „bugetul este un document moral”. Ține de noi, de politicieni, să fie etici față de cei care ne-au ales și față de viitorul pe care îl vom construi împreună.
Avem o responsabilitate față de copiii noștri, față de bunăstarea noastră a tuturor.

Vino și tu și participă la această formulă de consultare pe bugetul național!

Îți mulțumim!

Echipa parlamentară REPER
Oana Cambera, Cristina Rizea, Cătălin Teniță, Cristian Paul Ichim, Simina Tulbure, Andrei Lupu, Cosmin Poteraș, Dragoş Popescu, Daniel Toda, Lorant Sas și Alin Prunean.

Alin Prunean – deputat REPER

You may also like

Leave a Comment