Responsive Menu
Add more content here...


Hădadea Floarea din Zalău, sărbătorită de autorități la venerabila vârstă de 100 de ani

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, împreună cu viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas au felicitat-o la Centrul “Acasă” pe doamna Hădadea Floarea, cu ocazia aniversării vârstei de 100 de ani

by Mihai POP
0 comment 4.7K views
A+A-
Reset

Mulți sunt cei care visează la asta, dar puțini sunt cei care ajung la această vârstă rotundă și frumoasă. Cu atât mai puțini cei care sunt încă în putere să se bucure de un astfel de eveniment, cum face doamna Hădadea Floarea, la împlinirea vârstei de 100 de ani.

Hădadea Floarea sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani

Momente cu mare încărcătură emoțională s-au petrecut joi, 9 mai 2024, la Centrul ”Acasă”, acolo unde o localnică a fost sărbătorită la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani.

Este vorba despre doamna Hădadea Floarea care a fost vizitată de Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, împreună cu viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas.

Bucuroși să îi fie alături într-o asemenea zi, atât de specială pentru domnia-sa, primarul Ionel Ciunt i-a oferit din partea instituției un buchet de flori, o diplomă aniversară și un stimulent financiar.

La această vârstă frumoasă și plină de înțelepciune, este o sursă de inspirație pentru întreaga noastră comunitate.

Pe această cale îi urăm și noi un călduros La Mulți Ani!

You may also like

Leave a Comment