Responsive Menu
Add more content here...


Gueye Mansour a spart gheaţa sub Măgură. „Suntem pe drumul cel bun”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 25 views
A+A-
Reset

După cinci jocuri la Sportul Şimleu, senegalezul a reuşit primul gol, unul extrem de important în victoria la limită cu Luceafărul Oradea. “Sper să urmeze cât mai multe goluri şi să ajut echipa”, spune atacantul


De departe, cel mai sonor transfer la Sportul Şimleu a fost aducerea atacantului Gueye Mansour, fost jucător în Liga 1, la Poli Timişoara. Fotbalistul de 34 de ani a ajuns la Şimleu după începerea sezonului şi a debutat pentru trupa pregătită de George Zima în etapa a II-a, la meciul cu CSM Satu Mare.

Chiar dacă are o vastă experienţă la nivelul ligilor superioare, Manosur a avut nevoie de timp până şi-a intrat în rol, astfel că după cinci jocuri în tricoul Şimleului a reuşit şi primul gol.

Senegalezul a marcat în partida cu Luceafărul Oradea un gol extrem de important, reuşind să înscrie pentru 2 – 0, cu o frumoasă lovitură de cap. Prin reuşita sa, Sportul Şimleu a cucerit cele 3 puncte, iar după şase etape a ajuns pe locul 3.

“Mă bucur că am înscris. Acesta este rolul meu, dar a fost nevoie de timp până când m-am acomodat la Şimleu. Aşa se întâmplă când vi la o echipă nouă. Sper să urmeze cât mai multe goluri şi să ajut echipa”, ne-a declarat Gueye Mansour, care tot în acest campionat a mai înscris două goluri. S-a întâmplat în prima etapă, când Mansour încă evolua pentru Flacăra Horezu, dar după acel joc a şi venit sub Măgură.

Aflat de o lună la Şimleu, Mansour se declară mulţumit de ce a întâlnit la echipa şimleuană.Şi rezultatele pe care Sportul le-a obţinut îl încântă pe senegalez care vrea să contribuie cu experienţa sa la o clasare cât mai bună a echipei.

“Îmi place aici la Şimleu. Formăm o echipă bună, dar mai avem multe de învăţat. Oricum, suntem pe drumul cel bun, mai ales că echipa este pe podium deşi se află la primul campionat de Liga a III-a. Dar, cu multă muncă se poate, chiar dacă mulţi dintre colegi nu au mai jucat la acest nivel. Avem un antrenor tânăr care ştie să scoată ce este mai bun din jucători. Mai avem patru jocuri în acest an şi sperăm să strângem cât mai multe puncte ca să rămâne tot aici în clasament”, spune Gueye Mansour, cel poreclit “omul foarfecă”.

Trei meciuri din tur şi unul din retur se vor mai disputa în acest an. Sportul Şimleu are un program dificil în această perioadă, în care va juca cu SCM Zalău, Minaur Baia Mare, Gloria Bistriţa şi CSC Sânmartin. Cu SCM Zalău, Gloria Bistriţa şi CSC Sânmartin, Sportul Şimleu va juca în deplasare.

You may also like

Leave a Comment