Responsive Menu
Add more content here...


Grădiniţă la standarde europene în comuna Hereclean

În acest an au fost finalizate lucrările la grădiniţa din localitatea Guruslău, sat al comunei Hereclean. Investiţia se ridică la aproape 1,4 milioane de lei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 50 views
A+A-
Reset

Primăria comunei Hereclean investeşte în educaţie şi îşi doreşte să creeze cele mai bune condiţii pentru elevii şi preşcolarii din comună. În anul 2020 a modernizat Şcoala din Dioşod, iar recent a mai finalizat o investiţie în educaţie. Este vorba despre grădiniţa din localitatea Guruslău.

Lucrările au început în anul 2021 şi s-au finalizat cu brio în acest an, când a avut loc şi recepţia lucrărilor.

Investiţia este una aşteptată de către cei aproximativ 40 de copii care parcurg primii paşi de pe drumul educaţiei. Valoarea investiţiei se ridică la suma de aproape 1,4 milioane de lei, mai exact 1.392.964,22 lei.

Noua grădiniţă a fost construită pe locul vechii clădirii care a fost demolată. Proiectul s-a realizat prin PNDL II, iar noua clădire este prevăzută cu patru săli de clasă dotate la standarde europene.

Recepţia lucrărilor a avut loc în acest an, urmând ca recepţia finală a investiţiei să aibă loc odată cu expirarea garanţiei.

Primăria comunei Hereclean nu se opreşte aici cu investiţiile în educaţie şi are în vedere modernizarea altor unităţi de învăţămând din comună.

You may also like

Leave a Comment