Responsive Menu
Add more content here...


Goran Skundric a ratat aproape toată perioada de pregătire cu VM Zalău!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Libero-ul din Serbia a ajuns la Zalău abia la începutul acestei săptămâni după ce şi-a rezolvat viza. Skundric va juca pentru vicecampioana României doar în ultimele jocuri amicale, la Cupa Municipiului Zalău


Volei Muncipal Zalău a început pregătirile pentru noul sezon de mai bine de o lună, însă antrenorul Bogdan Tănase nu a avut la dispoziţie toţi jucătorii de la început. Andrei Spînu şi Cristan Bartha au fost cu lotul naţional al României la Campionatul European, în timp ce centrul Sauli Sinkkonen a participat la turneul final cu naţionala Finlandei.

De la pregătiri a lipsit şi libero-ul sârb Goran Skundric, care din cauza vizei nu a putut ajunge la Zalău, încă din luna august.

Sârbul a ratat primele cinci jocuri amicale, iar el a venit la Zalău abia la începutul acestei săptămâni, după ce şi-a rezolvat problemele cu actele.

”Nu am putut veni la Zalău deoarece nu am avut viza. Luni mi-am rezolvat actele şi am venit la echipă, iar acum totul este în regulă”, ne-a informat Goran Skundric.

În lipsa sa, antrenorul Bogdan Tănase l-a folosit pe postul de libero pe George Gavriz, transferat în vară de la Steaua Bucureşti.

Goran Skundric a jucat totuși pentru Volei Municipal în cadrul amicalelor de la Cupa Municipiului Zalău. Cu această ocazie, tehnicianul l-a avut la dispoziţie şi pe finlandezul Sauli Sinkkonen, cel care la Campionatul European a ajuns în optimi cu Naţionala Finlandei.

Skundric are un CV important, iar înainte de a venit la Volei Municipal Zalău a mai jucat la Tomis Constanţa, Tricolorul Ploieşti, Grand Nancy Volley-Bal (Franţa), iar ultima dată a evoluat în Serbia, la Vojvodina Novi-Sad.

You may also like

Leave a Comment