Responsive Menu
Add more content here...


Golgheterul Şimleului a ajuns la Victoria Carei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 30 views
A+A-
Reset

După retrogradarea celor de la Sportul Şimleu din Liga a III-a, majoritatea jucătorilor au părăsit gruparea “alb-albastră” a cărui viitor este incert. Aşa este şi cazul golgheterului Darius Marina care va continua în Liga a III-a, la Carei

După ce a retrogradat din Liga a III-a, Sportul Şimleu a rămas fără cei mai importanţi jucători. Majoritatea şi-au găsit angajamente pe la alte echipe, aşa cum este şi cazul golgheterului din sezonul trecut, Darius Marina.

Mijlocaşul a venit la Sportul Şimleu de la CA Oradea şi a avut un sezon foarte bun în tricoul “alb-albastru”, fiind cel mai bun marcator al echipei, într-un sezon negru pentru gruparea de sub Măgura.

Ajuns la Victoria Carei, la “pachet” cu fratele său – Eduard Marina

Însă, evoluţiile individuale bune au atras atenţia altor echipe din Liga a III-a, astfel că fotbalistul originar din Marghita nu a dus lipsă de oferte şi, la scurt timp, a semnat cu Victoria Carei.

Astfel, mijlocaşul central va continua să evolueze la nivelul Ligii a III-a şi în sezonul următor.

La gruparea din Carei a ajuns şi fratele mijlocaşului, Eduard Marina, un fundaş lateral care în sezonul trecut a evoluat tot pentru Sportul Şimleu.

De la gruparea şimleuană au mai plecat Răzvan Pop, Paul Pop, Daniel Contraş, Paul Pedro, Lukacs Marc, Rareş Baciu şi Paul Szecui.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 iulie.

You may also like

Leave a Comment