Responsive Menu
Add more content here...


Gheorghe Tadici: “Atât CSM Bucureşti, cât şi SCM Rm. Vâlcea vor pierde puncte”

by Mihai POP
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Managerul echipei HC Zalău crede că noua stagiune din Liga Florilor va fi mai echilibrată decât cele din anii trecuți


 Ediţia 2019 – 2020 a Ligii Naţionale se anunţă extrem de disputată, mai ales după ce foarte multe echipe s-au întărit masiv.

Pentru titlul național se vor bate din nou CSM Bucureşti şi SCM Rm. Vâlcea, dar Gheorghe Tadici crede că cele două forţe vor avea o misiune grea şi cu alte echipe din Liga Naţională.

Fostul selecționer spune că ultimele două campioane nu vor mai defila în campionat, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani și că acestea ar putea pierde puncte în mai multe depasări, precum Brăila, Braşov, Bistriţa, Buzău, Craiova, chiar şi Cisnădie.

Din păcate pentru iubitorii handbalului din Sălaj, pe această listă nu se regăsește și HC Zalău, formație obișnuită cu locurile fruntașe, dar care în acest sezon are ca un obiectiv modest: locurile 8 – 12.

E adevărat și faptul că, pentru sezonul 2019 – 2020, formația Zalăului are un lot alcătuit din jucătoare foarte tinere.

 “Va fi un campionat interesant. Sunt opt echipe care au obiective de calificare în cupele europene Acum, toată lumea vorbeşte de cupe europene, va fi aglomeraţie pentru acele locuri. Mai sunt două-trei  echipe care se bat la locurile 1 – 2  şi sunt echipe care în mod cert s-au întărit faţă de anul trecut, Brăila, Buzău, Braşov, Bistriţa, care au făcut şi fac eforturi financiare extraordinare. Şi nu atât cluburile, cât comunităţile pe care le reprezintă. Atât CSM Bucureşti, cât şi SCM Rm. Vâlcea vor avea un campionat mult mai dificil decât în sezonul trecut. Pentru ele vor fi deplasări grele la Brăila, Braşov, Bistriţa, Buzău, Craiova, chiar şi Cisnădie”, este de părere Gheorghe Tadici.

Noul sezon din Liga Florilor va începe pe data de 31 august.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 7 august.

You may also like

Leave a Comment