Responsive Menu
Add more content here...


Gest inuman. Câine târât după căruţă pe drumurile din Sălaj

by Mihai POP
1 comment 28 views
A+A-
Reset

Evenimentul s-a petrecut pe drumul dintre Moiad şi Şimleu Silvaniei. Poliţiştii l-au depistat pe făptaş şi au recuparat câinele, însă, din păcate, patrupedul a suferit răni incompatibile cu viaţa


Scene şocante au fost surprinse pe drumurile din Sălaj. Mai exact, pe drumul dintre Moiad şi Şimleu Silvaniei, acolo unde un rrom a legat un câine după căruţă şi a târât animalul mai mulţi kilometri.

Acesta a fost depistat de către trecători care au dorit recupereze animanul, însă rromul nu a dorit acest lucru şi în acel moment ar fi luat câinele şi l-ar fi pus în căruţă. Totul a fost făcut public într-un grup de pe facebook de Alexandra Paşca.

„Câine plin de sânge tras după căruță. Când a fost oprit țiganul a luat câinele si l-a trântit in căruță, acum se îndreaptă spre Șimleu. E o căruță cu fier vechi si un singur țigan. Cine mi-a semnalat cazul nu a putut face nimic mai mult, țiganul a fugit si n-a vrut să dea câinele susținând că l-a cumpărat acum de la Moiad. Posibil acum sa fie pe lângă Uileac. Sunt în Deva, îmi trebuie 3 ore până acasă. Vă rog, poate merge cineva să ia câinele și îl poate lăsa la noi acasă. Trebuie luat doar din căruța lor, nu va trebui sa faceti nimic altceva. Ma ocup eu de el si de tratamentul lui”, se arată în postarea iniţială a Alexandrei P.

Oamenii cu suflet au sunat la poliţie, iar oamenii legii au reuşit să-l identifice pe făptaş şi au recuperat câinele.

Din păcate, însă, patrupedul a suferit răni incompatibile cu viaţa şi a decedat.

„Poliţia a luat căţelul în jur de ora 16.00, dar din păcate, a murit. Comportamentul celor de la Poliţie m-a uimit. Mai mult decât perfect. Îmi doresc ca pe viitor să credeţi că între viaţa şi moartea unui suflet, poate sta un singur om. De atât a fost nevoie, nu de up-uri, blesteme şi rugăciuni. Nu l-a ajutat cu nimic, a murit, în faţa mea. Îmi pare rău că astfel de oameni precum omul din căruţă trăiesc în ţara în care o să-mi cresc copilul”, a specificat Alexandra într-un update la postarea iniţială.

Sursa foto: Alexandra P.

You may also like

1 comment

ciki 25 iulie 2019 - 12:14

in istoria poporului roman nu exista cuvantul rrom.in dictionarul limbii romane exista doar cuvantul tigan.Pana cand mai aveti de gand sa-i suportati cu toate ifosele lor.Pana si in prefectura deja e plin de ei .Ne obliga sa le zicem rrom dar nimeni nu-i obliga sa fie oameni,sa respecte si ei legile tarii la fel ca noi ceilalti .Sunt persoane defavorizate care doar fura si fac scandal.Nu stiu cum am intrat in UE,dar de iesit vom iesi repede ca au ei grija sa ne scoata

Reply

Leave a Comment