Responsive Menu
Add more content here...


George Zima spune că SCM Zalău e cea mai puternică echipă din serie – „Doresc succes Zalăului în lupta de a fi în Liga a II-a”

by Călin ONICAŞ
0 comment 32 views
A+A-
Reset

Adversar în jocul de sâmbătă de la Sighetu Marmaţiei, George Zima şi-a felicitat elevii, dar mai ales echipa Zalăului, pe care o vede favorita Seriei X din Liga a III-a

Fostul tehnician al Zalăului ocupă acum banca tehnică a formaţiei CSM Sighetu Marmaţiei. În etapa a IV-a din Seria X, maramureşenii au primit vizita liderului SCM Zalău. După o primă repriză fără goluri, sălăjenii au marcat de două ori şi şi-au consolidat fotoliul de lider. Echipa condusă de Cristian Lupuţ este singura din serie cu punctaj maxim, având nu mai puţin de 8 victorii în jocurile oficiale (campionat şi Cupa României)!

Prestaţia solidă a formaţiei din Zalău a fost apreciată şi de George Zima. Antrenorul cu care SCM Zalău s-a aflat la doar câteva secunde de liga secundă crede că – în acest sezon – se poate repeta acea perioadă bună, dar care să se finalizeze şi cu mult asteptata promovare.

„Am întâlnit cea mai puternică echipă din serie și, în opinia mea, a fost un joc echilibrat unde diferenta a fost făcută de maturitatea jucătorilor de la Zalău. Chiar și la ocazii mari a fost 3 – 3, dar noi nu am reușit să marcăm.

Suntem dezamăgiți de rezultatul final, dar noi am arătat multe lucruri pozitive în dueluri, iar în ultimele 10 minute am reușit să fim mult mai prezenți în jumătatea adversă. Ne pare rău că am luat golul 2, pe o greșeală personala și nu am avut ocazia să luptăm pentru a egala până la finalul jocului.

A fost cel mai nereușit joc al nostru pe ceea ce înseamnă faza de construcție-progresie, dar și pentru că am avut în față un Zalău bun și în mare formă. Îmi felicit băieții, am avut atitudine, au alergat mult și îmi doresc ca finalitatea acestui joc să nu ne debusoleze, nu avem motive să scădem concentrarea și să ne abatem de la drumul nostru, am avut ocazii, facem pressing sus, încercăm să oferim fotbal. Uneori ne iese, alteori nu, dar eu cred că pe termen mediu vom fi unde ne dorim.

Îl felicit pe Cristi Lupuț și staff-ul dânsului, doresc succes Zalăului în lupta de a fi în Liga a II-a”, a declarat George Zima pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Mai mule pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 septembrie.

You may also like

Leave a Comment