Responsive Menu
Add more content here...


George Zima: “Sportul Şimleu se va lupta pentru promovare şi în situaţia unui baraj în trei”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Tehnicianul de la Sportul Şimleu rămâne optimist că echipa sa va reuşi să îşi îndeplinească obiectivul, chiar dacă Federaţia a decis să modifice sistemul de la baraj, care va îngreuna misiune echipei ce va deveni campioana Sălajului


Sportul Şimleu şi Rapid Jibou sunt echipele direct afectate de un  baraj în trei pentru promovarea în Liga a III-a. Cele două grupări se luptă pentru titlul judeţean şi indiferent care va ajunge la baraj va avea o misiune mai grea, în condiţiile în care se va disputa un turneu între trei campioane judeţene, iar la final doar prima clasată va promova.

În ciuda unei astfel de situaţii, Sportul Şimleu continuă să creadă în realizarea obiectivelor, iar antrenorul George Zima este optimist că gruparea de sub Măgură poate ajunge în Liga a III-a în urma unui baraj în trei.

”Poate fi un baraj extrem de greu, dacă vom da peste campioanele din Cluj şi Bihor, dar poate fi şi o variantă bună, în sensul în care am da peste campioanele din Bistriţa-Năsăud şi Maramureş. Din păcate, din cauza problemelor se apelează la o astfel de variantă a disputării barajului în trei, fiindcă se încearcă protejarea echipelor din Liga a III-a care nu vor mai retrograda. Într-un fel mi se pare şi normal, pentru că sunt multe echipe care îşi doresc foarte mult să ajungă în Liga a III-a, dar pe parcurs se retrag sau nu se înscriu. Într-un fel este şi de înţeles actuala situaţie. Sportul Şimleu îşi doreşte în continuare să ajungă în Liga a III-a. Ne vom lupta pentru promovare şi în această situaţie”, ne-a declarat George Zima.

Mai întâi de toate, tehnicianul vrea ca AJF Sălaj să găsească varianta cea mai bună pentru terminarea campionatului Ligii a IV-a, astfel încât disputa dintre Sportul Şimleu şi Rapid Jibou să se poată da pe teren.

“Ne dorim ca AJF Sălaj să găsească soluţii astfel încât câştigătoarea campionatului să se decidă pe teren. Fie că va fi un mini campionat, un play-off sau o finală în dublă manşă. Asta ne dorim, fiindcă altfel nu ne-am mai antrena şi nici nu am mai face sacrificii. Ne dorim foarte mult în Liga a III-a, dar nu mi-ar conveni să ajungem acolo fără să nu jucăm cu Rapid Jibou. Dacă vrem să ajungem în Liga a III-a nu îmi este frică de Rapid Jibou.  Noi trebuie să-i batem pe teren. Ideal ar fi să se găsească soluţii acceptabile, cât mai aproape de adevăr. Să sperăm că noi vom fi echipa care vom merge la baraj şi vom încerca să dăm totul pentru a promova”, ne-a declarat antrenorul de la Sportul Şimleu.

You may also like

Leave a Comment