Responsive Menu
Add more content here...


Genă de campion. Luptătorul George Prodan, medalie de aur la Naţionale!

by Călin ONICAŞ
0 comment 388 views
A+A-
Reset

„Leu neînfricat” de la CSS Zalău face istorie. După ce în acest an a cucerit medalia de argint la Cupa României şi a devenit campion balcanic în Grecia, elevul lui Gheorghe Panc a reuşit sâmbătă o nouă performanţă extraordinară, cucerind titlul de campion naţional la cadeţi!

George Prodan este un adevărat „argint viu” pentru sportul de performanţă din Sălaj. Multiplu medaliat la Campionatele Naţionale, Cupa României şi la Campionatul Balcanic de lupte libere, sportivul de la CSS Zalău a reuşit în acest weekend să devină campion naţional de cadeţi, la categoria 45 kg!

În perioada 9- 11 noiembrie, la Târgu Mureş a avut loc finala Campionatului Naţional de cadeţi şi Cupa României de seniori. La start s-au aflat şapte sportivi (şase cadeţi şi un senior) de la CSS – CSM Zalău, pregătiţi de antrenorii Gheorghe Panc, Cristian Crişan şi Ioan Pantea.

George Prodan a luptat ca un leu neînfricat, iar rezultatul a fost unul excepţional: medalie de aur şi titlul de campion naţional!

Talentatul sportiv de la CSS Zalău devine astfel o certitudine, un campion care poate să aducă în continuare bucurie şi speranţa că sportul de performanţă din judeţul nostru produce încă campioni! Şi acesta nu e şi singurul sportiv cu mare potenţial.

Sebastian Ghiran, medaliat la Naţionale

La Naţionalele de la Târgu Mureş, pe podium a urcat şi zălăuanul Sebastian Ghiran. La categoria 110 kg, sportivul nostru s-a clasat pe locul trei, cucerind medalia de bronz.

Mai apoi, la categoria 71 kg, Cătălin Măieriștean s-a clasat pe locul 5, Antonio David a obţinut locul 6 la categoria 48 kg, în timp ce Sorin Ardelean a fost pe locul 7 la categoria 110 kg.

Cu aceste rezultate, CSS Zalău a obţinut 59 de puncte, clasându-se pe locul 4, la doar 6 puncte de podium!

Altfel spus, cele două medalii obţinute la Târgu Mureş au încheiat un an plin de reuşite pentru luptele libere din Sălaj. Sportivii de la CSS & CSM Zalău au adus în vitrina cu trofee nu mai puţin de 26 de medalii la toate nivelele.

„Cu această ocazie, mulțumim tuturor celor care ne-au susținut pentru a putea obține aceste frumoase rezultate, conducerii Clubul Sportiv Şcolar Zalău, colegilor profesori/diriginți și familiilor pentru încredere. Nu voi încheia înainte de a mulţumi tuturor celor, care ne-au susţinut pentru a putea obține aceste frumoase rezultate şi aici ne gândim la SC Athos Com, Daniel Iloc, Dakkar Best Zalău, SC Codiflor şi domnului Ştefan Pop”.
Profesor Gheorghe Panc – antrenor CSS Zalău

La vârsta de 39 de ani, Cristian Crişan a intrat în luptă!

Semn de apreciere pentru Cristian Crişan, cel care a lăsat treningul de antrenor pentru costumul de luptător. La vârsta de 38 de ani, zălăuanul a intrat în luptă! La Cupa României de seniori, el s-a clasat pe locul 7 la categoria 65 kg.

„La acest final de concurs sunt foarte fericit pentru rezultatele obținute mai ales acelor medaliați care ne aduc fericirea după fiecare competiție și ne dă puterea de a continua trecând peste orice obstacole și greutăți întâmpinate în pregătirea lor. Felicit în primul rând copiii care încă o dată au dat dovadă că își doresc rezultate mari. Felicitări George Prodan pentru titlul de campion și anul viitor îți doresc un parcurs cât mai sus pe plan sportiv.

Mulțumesc pe această cale colegilor mei George Punk și Pantea Ioan-Iuliu pentru încrederea acordată de a colabora împreună și a demonstra că se poate obține rezultate frumoase împreună. De asemenea, mulțumesc părinților acestor copii și tuturor oamenilor de sport care ne susțin şi contribuie la obținerea acestor rezultate!!!”, a menţionat antrenorul Cristian Crişan.

Bilanţul performanţelor realizate de luptătorii din Sălaj în anul 2023

1🥇 medalie internațională: campion balcanic – George Prodan

5🥇 medalii de aur şi campioni naționali

6🥈 medalii de argint şi vicecampioni naționali

14🥉 medalii medalii de bronz

2🥉🏆 cupe naționale pe cluburi loc 3

Participare Campionat European – locul 9 Nicoleta Pașcalău.

Aşadar, 25 medalii naționale, un titlu de campion balcanic, o prezență în Campionatul European, două locuri trei în clasamentele pe cluburi şi două locuri patru pe cluburi.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj de miercuri, 15 noiembrie.

You may also like

Leave a Comment