Responsive Menu
Add more content here...


Gândurile unui antrenor mândru după ce Terra Kid Zalău a fost din nou la înălţime la Naţionale

by Sportul Salajean
0 comment 835 views
A+A-
Reset

În perioada 26-28 aprilie, s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional!

Sunt mândru din nou, de evoluţia sportivilor mei mai ales că am avut un timp foarte scurt de pregătire,  cu un cantonament de 8 zile desfăşurat la Ploieşti! Clubul TERRA KID ZALĂU a participat cu 23 de sportivi de la categoria cadeţi, până la seniori!

La acest concurs, pe lângă sportivii deja consacraţi la TERRA KID ZALĂU, am avut parte de momente superbe oferite de sportivii noştri mai mici! La categoria cadeţi, Ciascai Rodica, din 32 de sportive s-a clasat pe locul 6, cu o evoluţie foarte bună,  şi  mi-a confirmat ce simţeam, că este o sportivă talentată şi muncitoare, mai ales că ea a evoluat la o categorie superioară vârstei pe care o are, ea având 13 ani!

La aceeaşi categorie, Mihăilă Cristian dintr-un tablou de 48 de sportivi, până în primii 8 a fost clasat pe locul 1 dar emoţiile l-au copleşit şi a coborât până pe locul 5! La proba de kata echipe la aceeaşi categorie fetele şi băieţii au avut execuţii foarte bune dar din nou emoţiile şi-au spus cuvântul!

Foaie Theodora, un copil cu un potenţial foarte mare, a fost descalificată la proba de kata individual, dar am mare încredere că în toamnă după pregătirea de vară va fi cea mai bună! Gruşea Diana şi Ianchiş Gianina au participat la proba de kata individual şi kata echipe, alături de Ciascai Rodica, şi s-au clasat pe locul 5! La proba de enbu masculin, Mihăila Cristian alături de Vlad Jalba, s-au clasat pe locul 4!

La categoria juniori, am avut o evoluţie foarte bună cu toţi sportivii! La proba de kata echipe, sportivii Ciobănaş Dragoş,  Marsovina Cătălin şi Soreata Răzvan au câştigat medalia de aur! La proba de kata echipe, Popescu Alexia, Boengiu Alexa şi Foaie Theodora, s-au clasat pe locul 2!

La probele de kumite individual, Popescu Alexia şi Boengiu Alexa, cu un mental puternic şi ascultând toate indicaţiile primite de pe margine, au cucerit medalia de aur şi argint, întâlnindu-se în finală şi făcând un meci superb! La aceeaşi probă,  Soreata  Răzvan a câştigat medalia de bronz, după multe meciuri spectaculoase, având la această probă peste 50 de sportivi înscrişi!

La aceeaşi categorie, Marsovina Cătălin şi Popescu Alexia au câştigat medalia de bronz, la proba de enbu mixt! La categoria tineret, la proba de kata individual Chirică Luca s-a clasat pe locul 4, iar Anişoiu David pe locul 3! Cu o evoluţie superbă la proba de kata echipe aceeaşi doi sportivi, împreună cu Vâlceleanu Eduard s-au clasat pe locul 2, din păcate dupa o depunctare primită în finală!

La proba de enbu masculin, Chirică Luca alături de Ciobănaş Dragoş, au obţinut medalia de argint! Momentul de glorie al acestei categorii, a fost când Chirică Luca, după un meci spectaculos făcut în finală a câştigat medalia de aur la proba de fuku-go. Tot Chirică Luca, a câştigat şi medalia de bronz la kumite individual, dar din cauza unei accidentări urâte la ochiul drept, neputând da randament maxim în semifinală!

La categoria Seniori, Popescu Vlad a obţinut medalia de argint dupa o execuţie de mare măiestrie.

La proba de kata echipe, Popescu Vlad, Cristian Duţă si Nicolae Alexandru – medalia de aur

Enbu Masculin- Cristian Duţă, alături de Vlad Popescu… medalia de aur.

Enbu Mixt… Cristian Duţă alături de Benescu Ilena medalia de aur.

Kata Echipe Feminin, Benescu Ilena, Laios Alexandra si Duţă Alice, medalia de aur.

Vreau să îi felicit în mod special pe Anişoiu Ionuţ şi Duţă Alice, care după mulţi ani, au participat la proba individuală şi cu un mental puternic au reuşit să exceleze pe tatami! Au fost momente în care adrenalina a atins cote maxime, dar la final totul a decurs aşa cum ne doream! Vreau să îi mulţumesc, în mod special lui Vlad Popescu, care în momentele grele ale clubului, şi mai ales ale mele ca antrenor, îmi dă cele mai bune sfaturi, ca această muncă la TERRA KID ZALĂU o facem împreună şi că tragem cele mai bune concluzii, cu calm, frăţie,  şi multă pasiune pe care elevii noştri ne dorim să o capteze de la noi!

La noi, în cadrul clubului, este o energie frumoasă, de familie, şi indiferent de starea mea, a lui Vlad, sau a sportivilor, ne acceptăm,  ne iubim, ne înţelegem şi progresăm împreună,  muncim, transpirăm, plângem sau râdem împreună, datorită acestor trăiri suntem cel mai bun club din ţară!

Vreau să îi mulţumesc şi omului care ne susţine necondiţionat, ne iubeşte, iar toţi sportivii îl consideră ca un tată pentru ei, Remus Cliţan, care din forţe proprii, cu o “nebunie frumoasă”, şi fără nici un sprijin financiar,  face toate aceste rezultate posibile, încă o dată spun,  fără nici un sprijin finaciar din partea autorităţilor din judeţul Sălaj, ca noi să rămânem an de an cel mai bun club din ţară,  şi să sperăm că şi în acest an, cu rezultate deosebite la nivel internaţional! OSS.

Sunt gândurile lui Cristian Duţă, un antrenor mândru de ce au reuşit sportivii săi la Campionatul Naţional.

You may also like

Leave a Comment