Responsive Menu
Add more content here...


Gabriel Vaşvari a “spart gheaţa” în noul an 

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 504 views
A+A-
Reset

Mijlocaşul zălăuan a marcat primul său gol în 2018, în poarta celor de la Poli Iaşi


Transferat la Poli Timişoara în vara anului trecută după aproape opt ani petrecuţi la FC Botoşani, Gabriel Vaşvari a devenit un jucător de bază şi la gruparea bănăţeană.

Poli Timişoara nu a avut însă un parcurs conform aşteptărilor şi chiar dacă a avut un lot destul de bun, gruparea din Banat a ieşit din cursa pentru play-off încă de la finalul sezonului trecut. Bănăţenii au schimbat şi antrenorul, iar locul lui Ionuţ Popa a fost luat de Leo Grozavu, dar cu toate acestea, Poli Timişoara a pierdut   cele trei jocuri din acest an, toate la limită.

În penultima rundă din sezonul regulat, Poli Timişoara a pierdut pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 1 – 2, într-o partidă în care zălăuanul Gabriel Vaşvari şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. Fotbalistul de 31 de ani a marcat primul gol din 2018, din penalty, însă abia pe final, iar echipa sa nu a mai avut forţa de a obţine ceva din acest meci.

Pentru Gabriel Vaşvari a fost al patrulea gol marcat în acest campionat în tricoul lui Poli Timişoara. Cu o etapă înaintea finalului de sezon regulat, echipa sa se află pe locul 10 cu 26 de puncte acumulate.

You may also like

Leave a Comment