Responsive Menu
Add more content here...


Gabriel Vaşvari se desparte de FC Botoşani

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 4,4K views
A+A-
Reset

După aproape 10 ani petrecuţi la echipa din Moldova, mijlocaşul zălăuan va alege o altă destinaţie în această vară, fiind în discuţii avansate tot cu o echipă din prima ligă


Aflat în curtea celor de la FC Botoşani, din anul 2008, zălăuanul Gabriel Vaşvari a devenit în scurt timp jucător de bază la echipa din Moldova, cu care a promovat pe prima scenă a fotbalului românesc în vara anului 2013.

Şi în Liga 1, mijlocaşul zălăuan a fost foarte apreciat la Botoşani, acolo unde a devenit şi căpitan, dar şi cel mai bun marcator, Vaşvari reuşind să înscrie peste 25 de goluri pentru moldoveni în cele patru sezoane din Liga 1.

Chiar dacă mai are contract încă un an cu FC Botoşani, mijlocaşul zălăuan se va despărţit de gruparea condusă de Cornel Şfaiţer şi în zilele următoare va semna tot cu o echipă, care activează în Liga 1.

”Mai am un an contract cu FC Botoşani, dar cei de la club mi-au propus un salariu mai mic, însă eu nu sunt de acord cu acest lucru. Politica clubului e alta acum, iar eu am fost lăsat să îmi caut altă echipă. Sunt în discuţii avansate şi în zilele următoare voi semna. Nu vreau să dau nume, dar pot spune că formaţia la care voi evolua este tot din Liga 1”, ne-a declarat Gabriel Vaşvari.

După aproape 10 ani petrecuţi la FC Botoşani, dintre care patru în Liga 1, Gabriel Vaşvari se declară mulţumit de ce a reuşit.

”Sunt mulţumit de ce am reuşit la FC Botoşani, o echipă mică, fără un palmares mare în spate, cu care am promovat în Liga 1 şi la care am reuşit să stau 4 ani în prima ligă. Am reuşit să facem lucruri frumoase şi cel mai important am evoluat şi în Europa League. Cred că am lăsat ceva în urma mea şi nu pot decât să mă bucur. La cum mă cunosc pe mine, cred că mai pot să joc mulţi ani în prima ligă. Ştiu cum mă antrenez şi ce viaţă duc, iar totul depinde să fiu sănătos”, a mai spus jucătorul în vârstă de 30 de ani.

 

You may also like

Leave a Comment