Responsive Menu
Add more content here...


Gabriel Vașvari, noul director sportiv de la SCM Zalău. ”M-am întors acasă cu inima deschisă”

Fotbalistul zălăuan cu aproape 300 de meciuri în Liga I a fost cooptat în conducerea secției de fotbal de la SCM Zalău, unde va ocupa funcția de director sportiv. Vașvari revine la poalele Meseșului după aproape 15 ani însă nu în postura de fotbalist, ci în cea de conducător

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 727 views
A+A-
Reset

De fiecare dată, SCM Zalău a lucrat bine la imagine clubului, prin transferurile sonore pe care le-a făcut de-a lungul anilor, însă cu toate acestea, rezultatele nu au fost cele așteptate, astfel că gruparea zălăuană este tot în Liga a III-a.

Și pentru noul sezon, gruparea de sub Meseș a dat deja o lovitură de imagine, prin cooptarea în cadrul secției de fotbal a zălăuanului Gabriel Vașvari.

Încă din iarnă era cunoscut faptul că mijlocașul în vârstă de 37 de ani se va alătura proiectului de la SCM Zalău, însă nu era cunoscută și postura pe care o avea avea Vașvari în cadrul clubului.

Chiar dacă are 37 de ani, fotbalistul care a petrecut timp de 10 sezoane în Liga I ar mai fi putut juca liniștit fotbal, însă Gabriel Vașvari îi va ajuta pe cei de la SCM Zalău din postura de director sportiv.

După mai bine de 15 ani, Gabriel Vașvari revine în orașul natal, de unde a plecat în 2009, de la FC Zalău, la FC Botoșani.

”M-am întors acasă cu inima deschisă și dornic de a face performanță. Este o postură nouă pentru mine în care voi pune în practică experiența dobândită de-a lungul anilor. Cu siguranță nu va fi ușor, însă alături de conducerea clubului și stafful tehnic vom încerca să luăm cele mai bune decizii pentru a aduce bucurie în rândul suporterilor”, a declarat Gabriel Vașari.

 

Ultima echipă pentru care a evoluat Gabriel Vașvari a fost Poli Iași, de care s-a despărțit în iarnă.

FC Botoșani (2010 – 2017), Poli Timișoara (2017 – 2018) și Sepsi Sf. Gheorghe (2018 – 2022) sunt celelalte echipe la care a mai jucat Gabriel Vașvari în Liga 1, eșalon în care are aproape 300 de meciuri.

Vașvari are în palmares  trofeul Cupei României, cucerit cu Sepsi în anul 2022.

Odată cu venirea lui Gabriel Vașvari la SCM Zalău, conducerea secției de fotbal a devenit una selectă, precum la marile echipe. SCM Zalău mai are manager, în persoana lui Ioan Gurzău, dar și delegat cu o vastă experiență în fotbal, este vorba de fostul internațional Vasile Jula. Pe lângă aceștia în conducere se mai află și Alin Pop.

”Vașvari va ocupa funcția de director sportiv. Profesionalismul de care a dat dovadă în cei peste 10 ani de Liga 1 și experiența dobândită în tot acest timp va aduce un plus valoare secției de fotbal și nu numai”, transmite SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment