Responsive Menu
Add more content here...


Gabriel Vaşvari a marcat în poarta lui Dinamo!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 895 views
A+A-
Reset

Zălăuanul a demonstrat că este un specialist al loviturilor de pedeapsă, după ce a marcat şi în partida cu Dinamo, contribunind la o victorie de răsunet a celor de la Poli Timişoara


Etapa a IX-a din Liga 1 de fotbal s-a terminat cu o surpriză, luni seară, în Ştefan cel Mare, Poli Timişoara reuşind să câştige pe terenul lui Dinamo Bucureşti cu scorul de 2 – 1. La acest succes de răsunet al bănăţenilor a contribuit şi zălăuanul Gabriel Vaşvari, care a reuşit să egaleze din penalty, în minutul 36, după un moment bun al lui Dinamo, când bucureştenii conduceau cu 1 – 0, dar au mai avut şi câteva situaţii de a mai marca.

Vaşvari a demonstrat şi luni seară că rămâne un specialist al loviturilor de la 11 m, acelaşi statut avându-l şi pe vremea când evolua la FC Botoşani.

”Este o presiune mare la fiecare penalty. Mă bucur că reuşesc să îmi stăpânesc nervii, să mă concentrez şi sper să marchez în continuare. Este o victorie importantă pentru noi. Dinamo a jucat mai bine în prima repriză şi a mai avut ocazii, dar în repriza secundă noi am avut situaţiile mai bune de a înscrie pe lângă gol. Ne pregătim bine, avem o echipă organizată şi muncim cu toţii. Cred că aceasta este reţeta succesului”, a declarat Gabriel Vaşvari, cel care a ajuns la trei goluri marcate pentru Poli Timişoara, după ”dubla” reuşită în meciul cu Gaz Metan Mediaş.

La meciul cu Dinamo, antrenorul Ionuţ Popa l-a desemnat pe Gabriel Vaşvari să execute penalty-ul, însă nu s-a uitat la execuţia mijlocaşului zălăuan. ”La penalty nu mă uit niciodată. Când eram la Iaşi, doi jucători am desemnat să execute penalty şi au ratat, iar de atunci nu mă mai uit şi nu mă mai interesează cine dă. Dar de data aceasta am strigat să bată Vaşvari”, a spus antrenorul bănăţenilor, Ionuţ Popa.

După nouă etape, Poli Timişoara a urcat pe loc  de play-off şi ocupă poziţia a şasea cu 16 puncte.

Să mai spunem că în cei patru ani de când evoluează în Liga 1, Gabriel Vaşvari a maract 28 de goluri, dintre care 20 au fost reuşite din penalty. De când joacă pe prima scenă a fotbalului românesc, Vaşvari a ratat şi două lovituri de la 11 m, în meciurile jucate de FC Botoşani cu Petrolul (2015) şi cu Pandurii (2017).

 

You may also like

Leave a Comment