Responsive Menu
Add more content here...


Gabriel Vaşvari: “La Armătura am avut colegi minunaţi”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 706 views
A+A-
Reset

Actualul component al echipei Poli Timişoara şi-a adus aminte cu plăcere despre perioada din urmă cu 12 ani când a debutat la seniori în tricoul fostei divizionare secunde – Armătura Zalău


Şi la finalul anului 2017, ”familia” Armăturii Zalău s-a reunit într-un număr mare, de data aceasta la Titan Arena unde au fost prezenţi 25 de foşti jucători, antrenori şi oficili.

La întâlnirea de miercurea trecută a fost prezent şi Gabriel Vaşvari, cel care a debutat la seniori în tricoul Armăturii Zalău, iar acum joacă în Liga 1 la Poli Timişoara.

“Mă bucur foarte mult că reuşim să ne vedem an de an. Sunt colegii pe care eu i-am avut în momentul în care am debutat în fotbalul profesionist şi am fost promovat de la juniori la echipa mare. Sunt bucuros că am debutat în Liga a II-a la Armătura Zalău şi că am avut colegi minunaţi care m-au ajutat şi m-au sprijinit foarte mult. Fiecare revedere cu ei este foarte plăcută”, a spus Gabriel Vaşvari.

Mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a rămas dezamăgit când în vară FC Zalău a dispărut din peisajul fotbalistic, iar oraşul de sub Meseş a rămas fără echipă în ligile superioare.

“Este mare păcat că un oraş ca şi Zalăul nu mai are o echipă de fotbal în ligile superioare. Armătura Zalău a făcut cinste acestui oraş când era în Liga a II-a, a adus oaameni mulţi la stadion. S-a văzut în acea perioadă că zălăuanii iubesc foarte mult fotbalul şi cred că ar trebui să se facă toate eforturile ca Zalăul să aibă din nou o echipă de fotbal, cel puţin în Liga a III-a”, a mai spus Gabriel Vaşvari.

You may also like

Leave a Comment