Gabriel Vaşvari, despre discuţiile cu SCM Zalău: “Este prematur să vorbim. Încă sunt sub contract cu Poli Iaşi” 

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 93 views
A+A-
Reset

După prima parte a sezonului, SCM Zalău a renunţat la fundaşul Bogdan Porumb şi mijlocaşul Bogdan Minteuan, dar şi la Raul Stanciu. Însă, în locul vechiului căpitan al echipei, conducerea clubului zălăuan ar dori să-l readucă acasă pe Gabriel Vaşvari. Ar fi o adevărată lovitură de imagine şi nu numai. Chiar dacă a ajuns la 37 de ani, Vaşvari este un fotbalist experimentat cu o viaţă sportivă exemplară, astfel că ar fi un mare plus pentru zălăuani transferul acestuia.

Ioan Gurzău, managerul secţiei de fotbal de la SCM Zalău, a confirmat interesul liderului Seriei a X-a din Liga a III-a pentru Gabriel Vaşvari şi a menţionat că cele două părţi se află în discuţii avansate, fără a oferi şi alte amănunte despre acest posibil transfer.

Contactat de reporterii ziarului nostru, Gabriel Vaşvari nu a dorit să comenteze prea mult pe acest subiect, fiind încă sub contract cu Poli Iaşi.

“Este prematur să vorbim. Eu încă sunt sub contract cu Poli Iaşi până în vara viitoare. O să vedem ce se întâmplă în perioada de pauză din iarnă cu privire la situaţia mea. În ianuarie se va clarifica situaţia mea la Iaşi şi voi şti mai multe”

Gabriel Vaşvari – jucător Poli Iaşi

Gabriel Vaşvari a prins doar 5 meciuri pentru Poli Iaşi în acest sezon, reuşind să înscrie împotriva FCSB, chiar pe Arena Naţională. Ulterior, acesta a fost scos de pe lista A a clubului şi nu a mai putut evolua.

Situaţia sa va fi clarificată în luna ianuarie, iar în cazul în care va rămâne liber de contract, SCM Zalău rămâne o opţiune serioasă. Sigur, fotbalistul se pare că mai are oferte şi de la alte cluburi, însă, la Zalău este aşteptat cu braţele deschise.

Gabriel Vaşvari a început fotbalul la Zalău sub îndrumarea antrenorului Paul Georgescu la grupele de copii şi juniori de la Armătura Zalău, fiind lansat în fotbalul mare de Leo Grozavu. De sub Meseş a plecat la FC Botoşani, continuându-şi cariera la Poli Timişoara, OSK Sepsi Sfântu Gheorghe şi Politehnica Iaşi. Are aproape 300 de meciuri la nivelul primei ligi, dar şi 49 de goluri marcate.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!