Responsive Menu
Add more content here...


Gabriel Vașvari a marcat în Liga 1 după o pauză de aproape trei luni

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 31 views
A+A-
Reset

În meciul cu Juventus București, zălăuanul a contribuit la victoria celor de la Poli Timișoara după ce a înscris al doilea gol al bănățenilor, de la punctul cu var


Poli Timișoara trece printr-o perioadă delicată în Liga 1 și se luptă pentru evitarea retrogradării. O gură mare de oxigen au luat bănățenii în meciul de vineri cu Juventus București pe care l-au câștigat cu 2 – 0 și după acest rezultat au urcat pe loc ce le asigură menținerea în primul eșalon.

La acest succes a contribuit din plin și zălăuanul Gabriel Vașvari, care a marcat golul doi al echipei sale, dintr-o lovitură de la 11 m.  Până la meciul cu bucureștenii, Vașvari nu a mai înscris în Liga 1 de aproape trei luni, de la un meci din finalul sezonului regulat jucat cu Poli Iași, pe 18 februarie.

În cele 32 de meciuri disputate în acest sezon la Poli Timișoara, Gabriel Vașvari a înscris cinci goluri, fiind cel mai bun marcator al echipei. Până la finalul campionatului din play-out au mai rămas de jucat cinci etape, Poli Timișoara fiind la mare bătălie pentru evitarea retrogradării și a locului de baraj.

 

Mai multe amănunte, în ediția tipărită a ziarului de miercuri 

You may also like

Leave a Comment