Responsive Menu
Add more content here...


Gabriel Ţiriac  nu mai ajunge  la Sportul Şimleu

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 55 views
A+A-
Reset

Dorit de antrenorul George Zima la Şimleu, jucătorul nu a dat curs ofertei venite de sub Măgură şi a ales să continue la Rapid Jibou


Sportul Şimleu este la mare cautare de jucători cu experienţă care să întărească lotul în vederea unui parcurs bun în Liga a III-a. Deocamdată, gruparea de sub Măgură a reuşit cinci achiziţii şi i-a adus la echipă pe Sipos Jozsef, Gabriel Caba, Ismael Guiti, Claudiu Băican şi mijlocaşul Bogdan Ciaca de la Rapid Jibou.

De la echipa cu care Şimleul s-a duelat pentru primul loc în Liga a IV-a a fost dorit şi Gabriel Ţiriac. Cele două părţi au purtat discuţii şi au fost în negocieri, astfel că jucătorul a şi fost prezent la un antrenament al Şimleului. Transferul părea ca şi realizat, dar situaţia s-a schimbat radical după doar o zi, când jucătorul nu a mai dat curs ofertei şi a decis să continue la Rapid Jibou.

“Am mai insistat şi prin alte persoane, dar nicio şansă. În primă fază ne-am înţeles şi din punct de vedere financiar şi totul părea ok. Chiar am fost foarte încântat că am reuşit să îl conving pe Gabriel Ţiriac să vină la Şimleu. Cu siguranţă era un plus pentru echipă şi pentru cei tineri, dar din păcate pe traseu s-au întâmplat alte lucruri şi a refuzat să mai vină la noi”, ne-a declarat  antrenorul George Zima.

Chiar dacă de câţiva ani joacă în Liga a IV-a Sălaj, unde anul trecut a fost declarat cel mai bun jucător, Gabriel Ţiriac are şi experienţa Ligii a III-a. În eşalonul superior, jucătorul în vârstă de 28 de ani a mai jucat pentru FC Zalău, Arieşul Turda şi Luceafărul Bălan.

 

You may also like

Leave a Comment