Responsive Menu
Add more content here...


Gabriel Antoniu Lavrincic – Director comercial – SC SIMEX SA transmite condoleanțe victimelor atentatului terorist de la Moscova

Actul terorist din 22 martie de la Moscova a provocat durere, indignare și revoltă în toată lumea

by Tiberius NICODA
0 comment 46 views
A+A-
Reset
Crocus City Mall este un centru comercial  din Moscova deschis publicului în anul 2002 .
Avînd un format unic care reprezintă cel mai înalt segment al pieței  din Rusia în afara centrului Moscovei,- Crocus City Mall- participă în mod regulat la ratingurile rusești și mondiale ale celor mai bune proiecte de retail de mai bine de 20 de ani.
Pe 22 martie, la Crocus City Mall  s-a produs o tragedie monstruoasă care a luat viețile unor oameni nevinovați.
În complexul comercial «CROCUS» din Moscova, unde a fost atacul terorist, compania sălăjeană SIMEX de la Șimleu-Silvaniei a avut expoziție și  magazin de mobilă românească.
,, Cunosc foarte bine acel complex și toată zona respectivă …” spunea recent într-o declarație Gabriel Antoniu Lavrincic -Directorul comercial al SC SIMEX SA Șimleu Silvaniei
Legat de tragicele evenimente de la Moscova care au avut loc în incinta Crocus City Mall,  unde  în urma unui act terorist   și-au pierdut viața cel puțin 133 de oameni și alți 140 au fost răniți, Gabriel Antoniu Lavrincic, a transmis pentru publicația noastră, Știrile din Sălaj, un mesaj public:
,,Transmitem sincere condoleanțe familiilor victimelor precum și întregului popor rus în legătură cu tragedia, teribilul atac terorist care a avut loc pe 22 martie 2024 la «CROCUS CITY HALL» din Moscova. Dumnezeu sa le dea răniților să recupereze și să însănătoșească rapidă! Condamnăm cu fermitate orice formă de terorism și toate atacurile împotriva civililor. Teroriștii nu au naționalitate, nu au patrie și nu au religie… Nimic mai de preț decât pacea, prietenia, respectul și relațiile comerciale dintre popoare!” – a  spus Gabriel Antoniu Lavrincic.

You may also like

Leave a Comment