Responsive Menu
Add more content here...


Fundaşul Kis Lorant şi-a prelungit contractul

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Fotbalistul venit în iarnă de la ACS FC Recea era la final de contract cu SCM Zalău, dar zilele trecute a bătut palma cu conducerea, iar înţelegerea sa a fost prelungită pentru următorii doi ani


Contractele a nouă jucători de la SCM Zalău expiră pe data de 30 iunie, dar deja conducere poartă discuţii cu fotbaliştii doriţi la echipă şi pentru campionatul următor.

Primul care şi-a pus deja semnătura pe un nou contract este Kis Lorant, fundaşul care în iarnă a fost adus la SCM de la liderul Seriei a V-a, ACS FC Recea.

El a semnat până la final de sezon dar antrenorul Marius Paşca îl doreşte pe jucător şi în campionatul următor. Astfel, cele două părţi deja s-au înţeles, iar Kis Lorant va semna prelungirea contractului cu încă 2 ani.

“Am reuşit să discutăm şi să batem palma cu Kis Lorant. El îşi prelungeşte contractul pentru încă doi ani, mai ales că în campionatul următor planurile noastre sunt cu totul altele. Eu am fost mulţumit de el şi este un jucător de caracter. El se pliază pe ce ne dorim noi la echipă”, ne-a declarat Marius Paşca.

În vârstă de 23 de ani, fotbalistul are experienţa Ligii a III-a eşalon în care a mai jucat la Unirea Jucu, Unirea Dej, Minaur Baia Mare şi ACS FC Recea.

La liderul Seriei a V-a a fost titular la mai toate meciurile din tur. Kis Lorant a fost integralist şi în singurul meci oficial disputat de SCM Zalău, în deplasare la Unirea Dej.

“Am ajuns la un numitor comun cu conducerea echipei şi am decis să rămân la SCM Zalău”

Kis Lorant – fundaş

You may also like

Leave a Comment