Responsive Menu
Add more content here...


Fraţii Tănăsescu reprezintă România la un turneu internaţional de box 

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Diana şi Daniel vor urca în ring la Openul Gheorgheni, o competiţie internaţională ce are ca scop pregătirea boxerilor pentru viitoarele Campionate EUBS de box pentru elevi şi pentru Campionatele Europene EUBS pentru juniori


Diana Tănăsescu este deja o certitudine, iar fratele său, Daniel Tănăsescu vine şi el tare din urmă. Diana face deja parte din lotul naţional, în timp ce Daniel este şi el în vederile antrenorilor de la lot.

Amândoi vor reprezenta România la Gheorghe Open, competiţie ce are loc în perioada 20 – 27 iunie, atât la fete, cât şi la băieţi şi este destinată juniorilor (n. 2006 – 2007) şi boxeri născuţi în 2008 – 2009.

Este prima ediţie a competiţiei, fiind deschisă pentru toate Federaţiile Naţionale din fiecare Confederaţie.

Noul turneu internaţional are ca scop pregătirea boxerilor pentru viitoarele Campionate EUBC de box pentru elevi şi pentru Campionatele Europene de box EUBC pentru juniori.

Evenimentul se va desfăşura în micul oraş Gheorgheni din judeţul Harghita, la noua sală Godako. Federaţia Română de Box a acoperit în acest an toate grupele de vârstă cu competiţii internaţionale şi şi-a sprijinit boxerii pentru a-şi spori experienţele internaţionale.

Diana şi Daniel Tănăsescu sunt însoţiţi la acest turneu de maestrul Ioan Dragoş. Daniel va boxa cu Cătălin Marc, în timp ce Diana se va duela cu învingătoarea meciului dintre Tatiana Lyubenova (Bulgaria) şi Emilii Rzayeva (Azerbaidjan).

You may also like

Leave a Comment