Responsive Menu
Add more content here...


FOTO&VIDEO – Veşti bune! S-au redeschis Băile Boghiş. Conducerea vine cu reduceri şi pachete de facilităţi

by Călin ONICAŞ
0 comment 53 views
A+A-
Reset

Începând din data de 1 iunie, cea mai cunoscută staţiune balneară din judeţul Sălaj şi-a redeschis porţile. Conducerea staţiunii vine în faţa turiştilor şi cu pachete de servicii şi facilităţi, mai ales pentru copii şi pensionari

Sub sloganul “Restart your life” (Reîncepe-ți viața), cea mai mare şi mai cunoscută staţiune balneară din judeţul Sălaj şi-a redeschis porţile. Începând din data de 1 iunie, turiştii sunt aşteptaţi să petreacă câteva ore de relaxare şi bună dispoziţie.

Administratorii staţiunii au făcut demersuri ca sălăjenii, şi nu numai, să poată beneficia de cele mai bune condiţii.

Bazinul de la baza de tratament, redeschis după o pauză de doi ani

Astfel, bazinele din interior şi exterior au fost revopsite. Totodată, gazonul şi spaţiile verzi au fost refăcute.

S-au efectuat lucrări ample de renovare a bazinului interior de la baza de tratament. După doi ani de pandemie, acesta a devenit din nou funcţional spre bucuria – în special – pacienţilor care pot urma aici tratamente speciale.

Conducerea anunţă că numărul de locuri la bazinul din interior este limitat. Vor avea prioritate turiştii care sunt cazaţi în staţiune.

Pentru prima dată în istoria staţiunii, pensionarii beneficiează de reducere

Începând din acest an, staţiunea Băile Boghiş vine cu pachete de servicii şi facilităţi de care vor beneficia, în special copiii şi pensionarii.

Astfel, pentru prima dată în istoria staţiunii, pensionarii beneficiează de reducere. În cursul săptămânii, începând de luni şi până vineri, aceştia vor plăti mai puţin.

De reduceri vor beneficia şi copiii. Pentru micuţii cu vârste între 0 şi 3 anişori, intrarea va fi liberă. Copiii cu vârstele între 3 şi 12 ani vor beneficia de o reducere substanţială.

Peste 50 de spaţii de cazare

Ca şi în anii trecuţi, staţiunea asigură şi locuri de cazare. Este vorba de peste 50 de spaţii: 28 de căsuţe stadard, 20 de căsuţe moderne şi 8 apartamente.

Deşi ne aflăm la început de sezon, există deja cereri pentru spaţiile de cazare, atât pentru această lună, cât şi pentru lunile iulie şi august 2022.

Un aspect care îi bucură pe administratori e faptul că aproximativ 80% dintre turiştii care doresc să se cazeze au trecut pragul staţiunii şi în anii trecuţi.

Suntem bucuroşi de oaspeţi. Avem o satisfacţie când vedem că foarte mulţi dintre turiştii din anii trecuţi au revenit la Băile Boghiş. Înseamnă că le-a plăcut la noi. Oricum, noi îi aşteptăm pe toţi cu braţele deschise”, spune cu satisfacţie administratorul unităţii.

Un alt aspect important este acea că turiştii care ajung la Băile Boghiş îşi vor putea plăti serviciile de cazare şi cu vouchere de vacanţă!

Lista completă cu preţurile de intrare în staţiune

Luni – vineri:

30 de lei pentru adulţi

20 de lei pentru copiii cu vârstele între 3 şi 12 ani

20 de lei pentru pensionari

Pentru copiii cu vârste între 0 şi 3 ani, intrarea este liberă

Sâmbătă şi duminică:

40 de lei pentru adulţi

25 de lei pentru copiii cu vârstele între 3 şi 12 ani

40 de lei pentru pensionari

Pentru copiii cu vârste între 0 şi 3 ani, intrarea este liberă.

You may also like

Leave a Comment