Responsive Menu
Add more content here...


FOTO&VIDEO – Un copil de 10 ani a ajuns la spital după ce un șofer neatent a provocat un accident la Zalău

by Mihai POP
0 comment 43 views
A+A-
Reset

Un accident rutier a avut loc duminică după-amiază pe bulevardul Mihai Viteazu din Zalău. Este vorba despre un eveniment rutier produs între două autoturisme, în urma căruia un minor de 10 ani a fost transportat la spital


Duminică, 26 februarie a.c., în jurul orei 16:30, pe Bulevardul Mihai Viteazu din Zalău, s-a produs un accident rutier, în urma căruia un minor de 10 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un tânăr de 19 ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere în momentul în care s-a pus în mișcare din stația de autobuz și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar pe direcția Centru – Gară, de o femeie de 49 de ani, din comuna Lazuri, județul Satu Mare.

În urma accidentului rutier, un minor de 10 ani, din comuna Lazuri, județul Satu Mare, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Zalău continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment