Responsive Menu
Add more content here...


FOTO&VIDEO – Rezultat deosebit pentru Școala Populară de Arte și Meserii Sălaj adus de Diana Andreea Dragoș

by Mihai POP
0 comment 65 views
A+A-
Reset

Vineri, 17 noiembrie, la Muzeul Țării Crișurilor din Oradea a avut loc cea de-a doua ediție a Festivalului Concurs Național de Muzică Clasică „Francisc Hubic”. Sălăjeanca Diana Andreea Dragoș, eleva profesorului Sergiu Chirilă de la Școala Populară de Arte și Meserii din cadrul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, a obținut Premiul II în urma unei prestații de voce, la secțiunea canto


Centrul de Cultură al judeţului Bihor şi Şcoala de Arte Francisc Hubic din Oradea au organizat vineri la Muzeul Ţării Crişurilor un concurs naţional de muzică clasică dedicat copiilor de la toate școlile de artă din ţară. La eveniment a avut acces şi publicul.

Festivalul-concurs „Francisc Hubic” a adus la Oradea 12 elevi din ţară care studiază muzica clasică, acesta fiind structurat pe două secțiuni: voce și pian.

Cei mai talentaţi copii au fost recompensaţi cu diplome şi premii în bani. Premiul cel mare a fost trofeul festivalului şi suma de 1.500 de lei.

Sălăjeanca Diana Andreea Dragoș, eleva profesorului Sergiu Chirilă de la Școala Populară de Arte și Meserii din cadrul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, a obținut Premiul II în urma unei prestații de voce, la secțiunea canto.

Acest festival a reprezentat o platformă dedicată tinerilor muzicieni talentați din întreaga țară, oferindu-le o șansă de a-și demonstra aptitudinile în domeniul muzicii clasice vocale, cât și instrumentale (pian).

Atmosfera festivalului a fost una plină de emoție și inspirație, oferind publicului posibilitatea de a se bucura de talentele remarcabile ale tinerilor muzicieni, în Sala de conferințe a Muzeului Țării Crișurilor, din Oradea.

You may also like

Leave a Comment