Responsive Menu
Add more content here...


FOTO&VIDEO – O mamă cu patru copii din Someș-Odorhei a rămas pe drumuri în urma unui incendiu violent

by Mihai POP
0 comment 222 views
A+A-
Reset

O mamă și cei patru copii pe care îi creşte singură trăiesc o adevărată dramă, după ce un incendiu le-a distrus casa în care locuiau. Aceștia au rămas doar cu hainele de pe ei. Nenorocirea putea să fie însă mult mai mare pentru familia din Someș-Odorhei


Marți, 17 octombrie 2023, alarma la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum“ a sunat în jurul orei 16.00, anunţându-se producerea unui incendiu la o casă în localitatea Someș-Odorhei.

La faţa locului au intervenit două echipaje de la Secția de pompieri Jibou, un echipaj SMURD şi mai mulţi voluntari din localitate.

La sosirea primelor echipaje de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei anexe, cu posibilitatea propagării la o altă anexă din imediata apropiere.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor, pampierilor au acționat mai bine de o oră.

Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Drama persistă, însă, deoarece o mamă și cei patru copii au rămas pe drumuri în urma incendiului.

Situația femeii şi a copiilor ei era și așa precară. Acum însă, aceştia au rămas fără nimic, doar cu hainele de pe ei!?

Apropiații le-au sărit în ajutor, dar nevoile unei mame cu patru copii, rămase fără absolut nimic, îi depășesc.

Așa că au lansat un apel, sperând să găsească astfel oameni care pot să ajute cât de puțin familia din Someș-Odorhei atât de greu pusă la încercare.

Cei care doresc să îi ajute o puteți contacta pe mama copiilor la numărul de telefon:

0750743466Ramona

You may also like

Leave a Comment