Responsive Menu
Add more content here...


FOTO&VIDEO. Marș moto în comuna Surduc în memoria motociclistului decedat la Jibou – Gabriel a fost condus pe ultimul drum

Zeci de motocicliști l-au condus miercuri, 19 iunie, pe ultimul drum pe colegul lor, Gabriel Mudura. Tânărul în vârstă de 31 de ani și-a pierdut viața în urma unui tragic accident între localitățile Jibou și Cuceu

by Mihai POP
0 comment 8,7K views
A+A-
Reset

O nouă zi plină de durere în localitatea Tihău (comuna Surduc). Gabriel Mudura, tânărul care a murit după ce s-a urcat pe motorul său fără să se gândească vreo clipă că pleacă pe două roți în ultima sa cursă.

Miercuri, la orele prânzului, Gabriel a fost condus pe ultimul drum la Tihău, în localitatea în care locuia.

Sute de prieteni şi cunoscuţi au fost alături de familia îndoliată, în drumul către veşnicie a celui care le-a fost prieten şi camarad şi a cărui viaţă a fost curmată la doar 31 de ani, duminică, la orele după amiezii, după un accident de motor.

Zeci de motociclişti și-au luat ADIO în zgomotul motoarelor turate

Doar zgomotul motoarelor turate şi cântarea preoţilor au rupt tăcerea şi durerea celor veniţi să-l vadă pentru ultima dată pe Gabriel.

Prietenii bikeri s-au aliniat şi, ca un ultim omagiu, au turat motoarele în drum spre cimitir. Motoarele au fost turate ca ultim mesaj de Adio din partea apropiaţilor.

Aflat pe o motocicletă puternică, Gabriel s-a accidentat de o maşină condusă de o femeie când, la un moment dat, şoferiţa a încercat să vireze la stânga fără să se asigure.

Motocicleta a izbit puternic maşina, iar tânărul a căzut pe şosea şi s-a rănit grav.

Transportat de urgenţă la spital, Gabi a murit în ciuda eforturilor depuse de medici.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

You may also like

Leave a Comment