FOTO&VIDEO. Magia Crăciunului într-un sat din Sălaj

by Mircea ARDELEAN
0 comment 61 views
A+A-
Reset

Un sat din Sălaj a adus magia sărbătorilor de iarnă prin imagini mirifice. Este vorba despre satul natal al artistei Sava Negrean Brudașcu, unde autoritățile locale s-au pregătit intens pentru a intra în spiritul Sărbătorilor de Iarnă. Lumina sărbătorilor va anima parcul din centrul comunei Buciumi

Sărbătorile de Iarnă sunt cu siguranță cea mai specială perioadă din an și fiecare dintre noi așteaptă cu nerăbdare apropierea Crăciunului.

Spiritul sărbătorilor creează emoție și nerăbdare, fiind o perioadă în care trebuie să fim mai calmi, mai buni.

Luminițele și decorațiunile de Crăciun întregesc atmosfera și creează un cadru special.

Anul acesta, locuitorii din comuna Buciumi vor avea parte de o lună a cadourilor scăldată în lumini feerice, căci Primăria a pregătit iluminatul festiv atât pe străzile din comună cât și în parcul central, care pare că s-a transformat într-un orășel al copiilor.

Oamenii ce trec prin preajmă fac un popas și se minunează de parcul împodobit, pomii falnici plini și ei de luminițe colorate. Tot felul de ornamente înveselesc locul.

Ornamentele de Crăciun au generat bucurii și emoții mai ales în rândul micilor locuitori, care și-au invitat părinții la plimbare, pentru a face cunoștință cu atmosfera de poveste, creată în mod special în Parcul din centrul comunei.

Nu doar în marile orașe s-au aprins luminițele de sărbători, ci și la țară. Localnicii se pot lăuda cu cele mai frumoase ornamente de sărbători amplasate în satul natal al marei artiste Sava Negrean Brudașcu.

Autoritățile locale au amenajat un iluminat festiv și în celălalte sate aparținătoare comunei Buciumi, iar toată lumea laudă această inițiativă a primarului Eugen Lazăr.

You may also like

Leave a Comment