Foto&Video – Inconștiență și teribilism pentru doi tineri din Jibou. Fac ”liniuțe” și drift-uri prin oraș

by Mihai POP
0 comment 76 views
A+A-
Reset

Inconștiență și teribilism, sunt doar două dintre cuvintele care îi pot caracteriza pe doi șoferi jibouani. asta pentru modul în care au ales să conducă în miez de noapte pe străzile orașului


Problema curselor ilegale și a drifturilor este tot mai prezentă în râdul tinerilor. Inconștiența, necesarul de adrenalină sau pur și simplu pasiunea pentru mașinile puternice și ”liniuțele” sunt câteva dintre plăcerile tinerilor în miez de noapte.

Dacă în trecut tinerii se întâlneau pentru a se întrece în zona industrială a orașului, iată că, mai nou, aceștia se întrec pe unde apucă, fără să țină cont de faptul că-și pun viața în pericol, dar și pe a celor din jur.

Cei doi șoferi ”au profitat” de faptul că în miezul nopții străzile sunt puțin circulate de alte mașini dar și de pietoni și au făcut o partidă de ”liniuțe”.

Evenimentul a avut loc în noaptea de 17 decembrie în jurul orei 2-3 chiar pe trecerea de pietoni de lângă Judecătoria Jibou.

Un localnic a trimis la redacție o sesizare cu privire la acest incident, unde a vrut să prezinte aceasă problemă. Acesta spune, că în fiecare seară, locuitorii de pe strada 1 MAI, din Jibou sunt mereu deranjați noaptea de ambalarea excesivă a mașinilor, viteza cu care aceștia rulează, inclusiv la ore târzii.

Pe lângă drifturi și liniuțe se transportă băieții pe capotele mașinilor.

La nivelul Poliției Orașului Jibou nu a fost primită nicio sesizare cu privire la aceste aspecte, însă, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou s-au autosesizat după ce au vizualizat materialul video apărut pe pagina de socializare de TikTok și au efectuat investigații pentru lămurirea stării de fapt.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din Jibou au identificat persoana, care, la data de 17 decembrie, în jurul orei 01.55, ar fi condus autoturismul respectiv, ca fiind un tânăr de 22 de ani, din Jibou, care a fost sancționat contravențional cu 2 puncte de penalizare și 3 puncte amendă în valoare de 435 de lei, pentru oprire neregulamentară (pe trecerea pentru pietoni).

De asemenea, a fost identificată și persoana care alerga pe carosabil ca fiind un tânăr de 17 ani, tot din Jibou, care a fost sancționat cu 3 puncte amendă, în valoare de 217 lei, pentru nerespectarea de către pietoni a normelor privind circulația pe drumurile publice (circulație pe partea carosabilă).

You may also like

Leave a Comment