Responsive Menu
Add more content here...


Foto&Video – Incendiu puternic la o hală din județul Cluj. S-au solicitat în sprijin două autospeciale de stingere de la ISU Sălaj și Bihor

Un incendiu de proporții a izbucnit joi dimineață la o hală pe Calea Baciului, iar ISU Cluj intervine cu 6 autospeciale de stins focul. Au fost chemat în sprijin și două autospeciale de stingere de la ISU Bihor și Sălaj

by Mihai POP
0 comment 413 views
A+A-
Reset

Un incendiu de proporții a izbucnit joi dimineață la o hală pe Calea Baciului, iar ISU Cluj a intervenit cu 6 autospeciale de stins focul.

Fumul puternic a fost vizibil,  în jurul orei 7:30, în mai multe zone din Cluj-Napoca.

Potrivit pompierilor este vorba de un incendiu izbucnit la o hală de pe Calea Baciului.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor 1, 2 și Turda intervin în aceste momente cu 6 autospeciale și 2 autoscări pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală situată pe Calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7.30. Nu sunt până în prezent persoane care să solicite consult medical. Preventiv la fața locului s-a alocat și un echipaj SMURD”, a transmis ISU Cluj.

Pe lângă cele 6 autospeciale ale ISU Cluj, pompierii au fost ajutați de autospeciale de stingere de la ISU Bihor și Sălaj,  a adăugat ISU Cluj.

”Având în vedere degajările mari de fum a fost emis, prin sistemul RO-Alert, un mesaj de avertizare către populația din zonă”, arată ISU Cluj.

sursa video: monitorulcj

You may also like

Leave a Comment