Responsive Menu
Add more content here...


FOTO&VIDEO. Încă un sezon ratat. SCM Zalău, doar egal în returul cu Unirea Ungheni, iar promovarea în Liga a II-a rămâne doar un vis

După ce a pierdut la scor de neprezentare partida din tur, formaţia zălăuană avea nevoie de un miracol în returul de sâmbătă, de la Zalău. Acel miracol nu s-a mai produs, iar formaţia antrenată de Cristian Lupuţ a reuşit doar o remiză în faţa propriilor fani, care nu o ajută cu nimica. Unirea Ungheni este echipa care merge în finala barajului în timp ce SCM Zalău va fi nevoită să mai joace cel puţin încă un an în Liga a III-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 4K views
A+A-
Reset

Un buget de invidiat, chiar şi pentru o echipă de Liga a II-a, se pare că nu a fost suficient pentru ca SCM Zalău să promoveze în Liga a II-a, nici măcar să ajungă în finala barajului.

Deşi a dominat copios atât sezonul regulat cât şi play-off-ul, formaţia antrenată de Cristian Lupuţ s-a văzut eliminată în semifinale de către Unirea Ungheni.

Soarta acestui baraj a fost decisă în mare parte miercuri, la partida tur, de la Ungheni, unde SCM Zalău a fost de nerecunoscut şi a pierdut la o diferenţă de trei goluri

Chiar dacă speranţele erau mici pentru retur, fanii au mai crezut în ele, astfel că au venit în număr mare în tribunele Stadionului Municipal.

Neavând ce pierde, SCM Zalău a început în forţă, în speranţa că va marca rapid. A fost aproape să o facă, însă zălăuanii au irosit trei ocazii clare în debut de meci, având şi o bară prin Sergiu Pop.

În loc să fie 1 – 0 sau chiar 2 – 0, s-a făcut 0 – 1, Unirea Ungheni replicând pe contraatac şi reuşind să deschidă scorul prin Bogdan Piper în minutul 23.

Şi cum nu era de ajuns, după câteva minute, SCM Zalău l-a pierdut pe Stefan Nikolic. După ce nu a jucat în tur, fostul atacant de la FCSB s-a accidentat şi a trebuit înlocuit cu Sebastian Culda.

În ciuda unei presiuni, SCM Zalău nu a reuşit să înscrie în prima repriză, iar la pauză, scorul a fost 0 – 1.

După pauză, SCM Zalău a reluat atacurile spre poarta Ungheniului, dar tot pe contră, oaspeţii puteau marca din nou.

În cele din urmă, gazdele au reaprins speranţele, după un penalty transformat de Sergiu Pop în minutuo 54. Aceste speranţe au crescut după ce în minutul 60, Unirea Ungheni a rămas în 10 oameni, fiind eliminat Ovidiu Horjea pentru al doilea cartonaş galben.

În inferioritate, echipa lui Florentin Petre s-a apărat organizat, iar SCM Zalău a mai avut puţine şanse de a înscrie. Cea mai mare şansă a avut-o Viktor Kun în minutul 65, care din 5 metri a trimis cu o lovitură de cap, pe lângă poartă.

Până la final au mai fost câteva acţiuni bune ale zălăuanilor, însă toate au rămas fără rezultat.

S-a terminat 1 – 1, iar SCM Zalău dă din nou cu piciorul unui sezon de la care aşteptările erau mari. Unirea Ungheni va juca finala barajului pentru Liga a II-a, în timp ce gruparea de sub Meseş va fi nevoită să mai evolueze cel puţin încă un sezon în Liga a III-a.

SCM Zalău – Unirea Ungheni 1 – 1 (0 – 1)

Au marcat: Sergiu Pop (54 – 11 m), respectiv Bogdan Piper (23)

SCM Zalău: Poptean – Ct. Stoica, Zimța, Cherecheș, R. Cristea, Negrean, Uzelac, Kun, Nikolic, Meșter, Sg. Pop (cpt.). Rezerve: Bg. Miron – Pătraș, Bora, Bobaru, Molnar, Fl. Pop, Culda, Mare, Fărcășan. Antrenor: Cristian Lupuț

Unirea Ungheni: P. Ganea – P. Coza, A. Sam. Popa, Mih. Savin, D. Tudoran, I. Bârstan, Ov. Horșia, Piper, Amacio Fortes, Ist. Fulop, Astafei (cpt.). Rezerve: M. Lupu – Vasiu, R. Trif, R. Balint, Bodor, Rz. Bârstan, T. Becze, Suslak, Ndiesse. Antrenor: Florentin Petre

You may also like

Leave a Comment