Responsive Menu
Add more content here...


FOTO&VIDEO. Bucurie şi entuziasm pe Stadionul Municipal. Zeci de copii s-au bucurat de fotbal la Cupa SCM Zalău

Echipe din Sălaj, Bihor, Satu Mare sau Maramureş s-au întrecut în weekend pe Stadionul Municipal din Zalău la ediţia a doua a Cupei ce poartă numele clubului de fotbal din judeţul Sălaj. A fost bucurie mare în rândul copiilor mai ales că turneul s-a desfăşurat pe “dreptunghiul verde” de pe Municipal, acolo unde în acest sezon au evoluat jucători chiar şi din Superliga României

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 535 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a organizat la finele săptămânii trecute o frumoasă competiţie destinată copiilor. Este vorba de ediţia a doua a Cupei SCM Zalău. Turneul a reunit echipe din patru judeţe – Satu Mare, Maramureş, Bihor şi, bineînţeles, Sălaj.

SCM Zalău, SCO Jibou şi Şcoala de Fotbal Liviu Feraru au fost reprezentantele judeţului nostru, echipele având prestaţii deosebite. Competiţia organizată pe Stadionul Municipal s-a desfăşurat la trei categorii de vârstă: 2014, 2015 – 2016 şi 2017 – 2018.

Micuţii fotbaliştii s-au bucurat nespus când au păşit pe iarba de pe Municipalul pe care au jucat în acest sezon fotbaliştii din Superliga de la echipe precum Poli Iaşi, Oţelul Galaţi sau FCU Craiova, precum şi jucătorii de la SCM Zalău, în frunte cu Stefan Nikolic, fotbalist idolatrizat de către micuţi.

Copiii au înfruntat căldura pentru plăcerea de a juca fotbal şi s-au bucurat extrem de tare când au păşit pe “dreptunghiul verde” pe care au fost amenajate trei terenuri pe care s-a jucat simultan.

La categoria 2014 s-a impus SCM Zalău, copiii pregătiţi de Claudiu Cornaci reuşind să câştige trofeul. Podimul a fost completat de echipele Primavera Satu Mare, respectiv Rapid Crişul Oradea.

S-au acordat şi premii individuale, iar premiul de cel mai bun jucător i-a revenit… unei fete. Este vorba despre Isa Crişan, o tânără originară din Aghireş care s-a făcut remarcată la acest turneu, reuşind mai multe goluri, dintre care două cu capul! Golgheterul competiţiei a fost Vlad Chende, ambii fiind legitimaţi la SCM Zalău.

Categoria 2015 – 2016 a fost câştigată de o echipă din Baia Mare, în timp ce SCM Zalău A s-a clasat pe locul 2, iar SCM Zalău B s-a aflat pe locul 3. Aici, golgheterul competiţiei a fost Dominic Tout cu 6 goluri (SCM Zalău), în timp ce cel mai bun portar a fost desemnat Luca Papp de la Primavera Satu Mare.

La cei mici, competiţia a fost câştigată de SCO Jibou, în timp ce SCM Zalău A a obţinut medaliile de argint. Podiumul a fost completat de către Il Calcio Satu Mare, iar SCM Zalău B s-a clasat pe locul 4.

La această categorie de vârstă, Mark Cheţa de la SCM Zalău a fost desemnat cel mai bun jucător, în timp ce Darrin Mureşan de la Il Calcio Satu Mare a ieşit golgheter. Cel mai bun portar a fost desemnat Marius Chechedi de la SCO Jibou.

La final, echipele câştigătoare au fost premiate cu medalii, cupe şi diplome de către Gabriel Vaşvari, jucător cu aproape 300 de meciuri în prima ligă, dar şi de către preşedintele clubului, Claudiu Bujor.

Clasament 2017 – 2018: 1. SCO Jibou, 2. SCM Zalău B şi 3. Il Calcio Satu Mare

Clasament 2015 – 2016: 1. ACS Dr. Browns Baia Mare, 2. SCM Zalău A şi 3. SCM Zalău B

Clasament 2014: 1. SCM Zalău, 2. Primavera Satu Mare şi 3. Rapid Crişul Oradea

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 iunie.

 

â

You may also like

Leave a Comment