Responsive Menu
Add more content here...


Foto&Video. Bărbat din Sălaj electrocutat într-o stație electrică din Baia Mare

Accident de muncă în incinta stației electrice din cartierul Meda din Baia Mare. Un muncitor în vârstă de 44 de ani din localitatea Someș-Odorhei a fost electrocutat şi a suferit arsuri grave la nivelul abdomenului

by Mihai POP
0 comment 2.8K views
A+A-
Reset

Accident grav de muncă într-un cartier din municipiul Baia Mare. Un bărbat din localitatea Someș-Odorhei (judeţul Sălaj) a ajuns la spital cu mai multe arsuri la nivelul abdomenului, după ce s-a electrocutat la staţia de distribuţie electrică, unde este angajat.

Imediat la faţa locului, a intervenit un echipaj de salvare, iar după ce medicii l-au stabilizat pe bărbat, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cine se face vinovat de întregul accident. Între timp, inspectorii ITM Maramureş aşteaptă şi ei un raport din partea firmei unde lucrează bărbatul, transmite colaboratorul nostru din Maramureş, Vasile Dale.

Ce spune IPJ Maramureș

Luni, 27 mai, la ora 11.30, polițiștii municipiului Baia Mare au fost sesizati prin apel 112 să se deplaseze pe strada Dragoș Vodă intervenția la un eveniment.

În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, angajatul unei societăți, în timp ce efectua lucrări la un transformator electric, s-ar fi electrocutat.

Victima prezenta arsuri multie la nivelul corpului, fiind preluat și transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale.

Ce spune Spitalul Județean Baia Mare și ITM Maramureș

”În UPU a ajuns un pacient adus de echipajul SMURD cu arsuri prin electrocutare. Practic este afectat cam 15% din suprafața corporală. Pacientul este stabil în acest moment, nu necesită ventilație mecanică, dar va fi internat în secția Terapie Intensivă pentru supraveghere medicale și tratament de specialitate având în vedere că următoarele 48 de ore sunt delicate pentru astfel de pacienți”, a declarat dr. Bogdan Lucian, director medical Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Luni, la ora 11.30 am fost anunțați de cei de la Electrica Distribuție că a avut loc un accident de muncă grav la stația din zona Meda. În timp ce aveau de schimbat un echipament din cadrul acelei stații lucrătorul în vârstă de 44 ani, electrician angajat din greșeală a schimbat un alt dispozitiv, lucru care s-a soldat cu electrocutarea acestuia. A fost anunțat serviciul 112 iar SMURD-ul l-a transportat la Spital. Cei de la Electrica Distribuție cercetează cazul”, a declarat Mircea Onea, purtător de cuvânt ITM Maramureș.

 

You may also like

Leave a Comment