Responsive Menu
Add more content here...


Foto&Video – Accident grav între Cluj-Napoca și Zalău. Trei persoane au ajuns la spital dintre care una în stare gravă

Traficul a fost blocat miercuri seara pe DN 1F, Cluj-Napoca - Zalău, din cauza unui accident în care au fost implicate trei mașini. Trei persoane au fost rănite, una fiind încarcerată

by Mihai POP
0 comment 3.2K views
A+A-
Reset

Potrivit Centrului InfoTrafic, accidentul a avut loc pe DN 1F,  Cluj-Napoca – Zalău, în zona localității SânPaul, județul Cluj. În accident au fost implicate două autoutilitare și un autotursim.

La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism și două autoutilitare avariate. Într-unul dintre vehicule se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, ce prezenta multiple traumatisme și pierderi de conștiință.

Pompierii au acționat imediat, cu echipamentele din dotare, pentru a asigura accesul către victima blocată în autoturism, cât și pentru descarcerarea și extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite.

Bărbatul a fost extras și predat echipajului SMURD, tip terapie intensivă mobilă, pentru acordarea asistenței medicale de urgență și transport la spital. Conform primelor evaluări bărbatul se află în stare gravă.

Alți doi bărbați au fost consultați la locul accidentului, de către echipajele SMURD și SAJ, fiind apoi transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

”Conform primelor evaluări aceștia erau conștienți și cooperanți”, a transmis ISU Cluj care a intervenit la locul tragediei cu echipajele de prim-ajutor.

Sursa Video: Ziua de Cluj

You may also like

Leave a Comment