Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Vizită efectuată de președintele CJS Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, pe șantierul nodului rutier de la Românași

by Mihai POP
0 comment 152 views
A+A-
Reset

Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean a efectuat o vizită pe șantierul drumului de la Românași. Construcția nodului rutier de la Românași va fi finalizată până la încheierea investiției pentru tronsonul Zimbor – Poarta Sălajului, al Autostrăzii Transilvania, preconizată de către constructor pentru sfârșitul anului 2024


Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a vizitat, în aceste zile, șantierul nodului rutier de la Românași, unde se desfășoară lucrări de descărcare arheologică.

Acest nod va asigura conexiunea cu DN 1F, precum și cu Drumul Expres Românași – Jibou, drum ce va fi executat de CJ Sălaj în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Construcția nodului rutier de la Românași va fi finalizată până la încheierea investiției pentru tronsonul Zimbor – Poarta Sălajului, al Autostrăzii Transilvania, preconizată de către constructor pentru sfârșitul anului 2024.

Totodată, CNAIR a aprobat varianta 1 de amenajare a nodului rutier Crasna al Autostrăzii Transilvania – variantă susținută și agreată de președintele CJ Sălaj și de primarul comunei Crasna.

Viitorul nod va face legătura cu orașul Șimleu Silvaniei, prin DN 1H, și cu județul Cluj, prin DJ 108G: Crasna-Ciucea.

You may also like

Leave a Comment