Responsive Menu
Add more content here...


FOTO-VIDEO. SCM Zalău, victorie facilă cu Crişul Sântandrei în faţa unui public numeros

Băieţii lui Cristian Lupuţ au reuşit să treacă la scor de neprezentare de gruparea bihoreană. Zălăuanii au controlat jocul, iar diferenţa de pe tabelă putea fi şi mai mare. Însă, cei peste 600 de spectatori prezenţi pe Stadionul Municipal au fost mulţumiţi de jocul prestat de jucătorii de la SCM şi cu toţi aşteaptă meciurile de baraj. Până atunci, trei etape mai sunt de disputat

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 2.6K views
A+A-
Reset

Într-un meci contând pentru etapa a V-a din play-off-ul Ligii a III-a la fotbal, SCM Zalău, liderul Seriei a X-a a primit vizita revelației campionatului, Crișul Sântandrei. Deși este o echipă nou-promovată, gruparea bihoreană s-a calificat în play-off.

Zalăul pornea cu prima șansă chiar daca are deja asigura locul 1. Miza este mare in continuare pentru că după play-off urmează meciurile de baraj.

Una peste alta, meciul a început echilibrat și așa s-a menținut pe durata primei părți, cu o echipă a Zalăului ceva mai periculoasă.

Stefan Nikolic avea să deschidă scorul în minutul 17, transformând un penalty obținut de “căpitanul” Sergiu Pop.

După câteva minute, Cosmin Meșter a avut o acțiune personală în care a ridiculizat doi adversari, dar a centrat destul de slab și faza s-a stins.

Tot Nikolic avea să fie protagonistul unei ocazii mari, dar șutul său din unghi a fost parat de experimentatul Iulian Anca-Trip și prima repriză s-a încheiat cu avantajul minim al Zalăului.

Repriza secundă a început cu o fază frumoasă a Zalăului finalizată de Zimța cu un șut respins cu dificultate de Anca-Trip. Portarul Crișului avea să se remarce și după alte două minute, scoțând de sub bară șutul lui Sergiu Pop.

Golul plutea în aer, iar Zimța avea să înscrie frumos cu un șut plasat de la aproximativ 25 de metri.

S-a făcut 3 – 0 in minutul 69 după ce Raoul Cristea a centrat perfect din corner, iar Sergiu Pop a marcat singur din 6 m.

Prima ocazie a oaspeților a venit în minutul 72, dar șutul lui Hora din lovitură liberă a fost scos de sub bară de David Poptean. Pe final, tot Zalăul a fost mai periculoasă, Raoul Cristea având două şanse bune, iar ultima ocazie a meciului a aparţinut oaspeţilor, dar tabela a rămas nemodificată.

Pentru SCM Zalău urmează, marţi, un nou joc pe teren propriu, cu CSM Sighetu Marmaţiei, iar până la jocurile de baraj va mai juca, tot pe teren propriu, cu CSM Olimpia Satu Mare şi în deplasare la Crişul Sântandrei.

SCM Zalău – Crișul Sântandrei 3 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Stefan Nikolic (’17), Samuel Zimţa (’51) şi Sergiu Pop (’69)

SCM: David Poptean – Cătălin Stoica, Dejan Uzelac, Vlad Fărcăşan (’69 Predrag Kascelan), Florinel Pop, Cosmin Meşter (’69 Cosmin Meşter), Samuel Zimţa, Alex Negrean (’59 Artur Pătraş), Alex Micle (’59 Alex Mare), Sergiu Pop (cpt.) şi Stefan Nikolic (’59 Raoul Cristea). Rezerve: Andi Maliţa – Mario Geană, David Molnar şi Tudor Cociş. Antrenor: Cristian Lupuţ

Crişul: Iulian Anca-Trip – Luca Hădadea, Robert Turcan, Daniel Stan, Sebastian Gondor, Constantin Trip, Adam Achim (cpt.), Alexandru Sorian, Ionuţ Ban, Ioan Hora şi Robert Popescu. Rezerve: Tudor Crîng – David Maghiar, Remus Paşca, Laurenţiu Prundaru, Paul Chistoie, Cahill Ntchinda, Luca Ţifra, Flaviu Drăgan şi Răzvan Pop. Antrenor: Gheorghe Ghiţ

You may also like

Leave a Comment