Responsive Menu
Add more content here...


FOTO-VIDEO. Luceafărul Bălan face scor în deplasarea de la Jibou

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 167 views
A+A-
Reset

Campioana en-titre din Liga a IV-a are un start perfect de sezon după primele patru etape. În ultima rundă, într-un meci disputat miercuri după amiază, Luceafărul s-a impus la scor pe terenul celor de la SCO Jibou, o contracandidată la titlu


Etapa a IV-a din Liga a IV-a Sălaj a programat şi derby-ul dintre SCO Jibou şi Luceafărul Bălan. Disputa a avut loc miercuri după-amiază, pe Stadionul Orăşenesc din Jibou. S-au întâlnit două echipe care au ca obiectiv titlul judeţean în acest sezon. Jibouanii au “păşit” deja greşit în acest sezon şi nu-şi mai permiteau alte greşeli, mai ales pe teren propriu. De cealaltă parte, Luceafărul a mers “ceas” în primele trei etape, fiind alături de Ardealul Crişeni singura formaţie cu punctaj maxim.

Se anunţa un meci frumos, astfel că şi publicul a fost unul numeros în tribunele cochetei arene din Jibou. Gazdele au început mai bine şi chiar au deschis scorul în minutul 7. Alex Turcu a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar mingea trimisă de mijlocaşul Jiboului a trecut de câţiva fundaşi adverşi, iar Doru Noje a apărut foarte bine la finalizare şi a marcat cu latul din faţa porţii.

Bălanul a replicat în minutul 15, dar lovitura liberă de la 16 m a lui Silviu Petrean a trecut puţin peste. Două minute mai târziu, Gabriel Buda a avut o incursiune în partea stângă, a intrat în careu şi a căzut în careu, însă, “centralul” Lipou a lăsat jocul să continue, fază la care jibouanii au solicitat lovitură de la 11m.

După doar un minut, oaspeţii aveau să egaleze. Jibouanii au pierdut o minge la mijlocul terenului, iar Silviu Petrean a reuşit să înscrie, după ce mingea a lovit şi bara înainte să intre în poartă.

Alex Turcu a fost aproape să aducă Jiboul din nou în avantaj, dar şutul său din careu a trecut puţin peste.

În schimb, s-a făcut 1 – 2, după ce Denis Nan a marcat cu o lovitură de cap din centrarea lui Felipe Marco. Mai mult, înainte de pauză, Luceafărul se putea desprinde, dar şutul lui Adrian Rad de la 10 m a fost parat de portarul Ciprian Petran, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 1 – 2.

După pauză, Alex Turcu a fost din nou în prim plan, dar şutul său a fost respins de Kerekes Szabolcs. Ulterior, Luceafărul a început să pună stăpânire pe joc şi fazele la poarta lui Petran s-au înmulţit. Eforturile băieţilor lui Emil Ionaş au fost răsplătite în minutul 64. Adrian Rad şutat de la distanţă şi a marcat pentru 1 – 3.

Gazdele au încercat să revină, dar şutul lui Ionuţ Mureşan a fost reţinut de portarul Bălanului. Pe final, Luceafărul avea să mai înscrie o dată. După un şut de la distanţă, mingea a fost respinsă de Ciprian Petran, însă, Silviu Petrean a fost pe fază şi a marcat pentru 1 – 4, stabilind şi scorul final.

Este o victorie clară a campioanei judeţene en-titre, iar Luceafărul rămâne perfectă după patru etape, la fel ca şi Ardealul Crişeni.

SCO Jibou – Luceafărul Bălan 1 – 4 (1 – 2)

Au marcat: Doru Noje (‘7), respectiv Silviu Petrean (’18 şi 87), Denis Nan (’32) şi Adrian Rad (’64)

SCO: Ciprian Petran – Vlad Lazăr, Andrei Longodor, Iustin Ardelean, Marian Antal, Doru Noje, Vasile Ilieş, Marius Muntean, George Marian, Alex Turcu (cpt.) şi Gabriel Buda. Rezerve: Ionuţ Chechedi – Călin Lazăr, Ionuţ Mureşan, Rareş Dura, David Almaş, David Damian şi Tudor Hozan. Antrenor: Dinu Moldovan

Luceafărul: Kerekes Szabolcs – Dragoş Olteanu, Denis Nan, Kelemen Andras, Marius Cheţa (cpt.), Alex Păcurar, Mozsi Botond, Sorin Braşoveanu, Felipe Marco, Adrian Rad şi Silviu Petrean. Rezerve: Denis Brumar – Cristian Lupoian, Marius Teglaş, Victor Cheţa, Bogdan Forna, Radu Danciu, Ionuţ Beudean şi Dragoş Mureşan. Antrenor: Emil Ionaş

Au arbitrat: la centru Ionuţ Lipou (Crişeni), asistenţi Sergiu Duma şi Sorin Centea (ambii din Zalău)

Observator AJF: Liviu Buzure (Jibou)

Jucătorul meciului: SILVIU PETREAN

You may also like

Leave a Comment