FOTO-VIDEO. Liderul SCM Zalău face scor cu echipa de pe locul secund și se distanțează în fruntea clasamentului. Alex Mare a reușit un eurogol cu Lotus

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 61 views
A+A-
Reset

SCM s-a impus cu 4 la 1 și s-a distanțat la șapte puncte în fruntea Seriei a X-a din Liga a III-a. Intrat după pauză, Alex Mare a făcut un meci excelent reușind să înscrie două goluri, unul o adevărată bijuterie. Mijlocașul zălăuan a marcat aproape de la centrul terenului, dintr-o lovitură liberă, surprinzându-l pe portarul advers


După un eșec și un egal în ultimele două etape, SCM Zalău căuta victoria în meciul de azi cu Lotus Băile Felix. Zălăuanii întâlneau o formație neînvinsă de opt etape. Însă, tocmai SCM este singura echipa care a câștigat cu Lotus, la meciul tur de la Sânmartin.

Oaspeții au început mai bine și au ratat prima ocazie prin Gelu Gitye în minutul 2, dar orădeanul nu a reușit să-l învingă pe Bogdan Miron.

Aceea avea să fie singura ocazie periculoasă a celor de la Lotus în prima repriză.

SCM Zalău a replicat prin Sergiu Pop, cel mai periculos om al gazdelor în prima parte.

Mai întâi, atacantul a șutat cu stângul mult peste (‘7), iar două minute mai târziu a trimis periculos cu capul, dar mingea a trecut puțin pe lângă.

Tot Sergiu Pop a semănat pericol la poarta adversă în minutul 39, dar, singur din 6 m nu a reușit să-l învingă pe Barabas. Atacantul Zalăului a mai avut o șansă în minutul 43, dar dintr-o lovitură liberă, lateral stânga, a trimis peste poartă.

Repriză a doua a început cu o ocazie a lui Bobaru, după care oaspeții au avut șansa deschiderii scorului, dar au irosit o oportunitate bună în minutul 49.

Tabela s-a “dezghețat” in minutul 54. Artur Pătraș a avut o acțiune bună în banda stângă și a centrat perfect pentru Stefan Nikolic care a înscris cu o lovitură de cap.

Alex Mare a dublat avantajul Zalăului cu un eurogol. Mijlocașul SCM-ului l-a surprins pe Barabas la o lovitură liberă din apropiere de centrul terenului.

Lotus a redus din diferență în minutul 84, Denis Sala marcând din fața porții.

Sebastian Culda a fost aproape și el de un eurogol, șutul său din lovitură liberă de pe la 40 m fiind respins în corner de portarul Lotusului. Două minute mai târziu (’88), Nikolic a fost aproape de dublă, dar șutul său a fost respins, din nou, în corner.

Alex Mare a adus liniștea în minutul 90. Mijlocașul a reușit dubla după ce a fructificat din fața porții centrarea excelentă a lui Culda.

Însă, scorul final avea să-l stabilească Sebastian Culda în minutul 90+2.

S-a terminat 4 – 1 şi după acest meci, SCM Zalău se distanţează la şapte puncte în fruntea Seriei a X-a din Liga a III-a, Lotus fiind următoarea clasată.

SCM Zalău – Lotus Băile Felix 4 – 1 (0 – 0)

Au marcat: Stefan Nikolic (’54), Alex Mare (’67 și 90) și Sebastian Culda (’90+2), respectiv Denis Sala (’84)

SCM: Bogdan Miron (cpt.) – Cătălin Stoica, Vlad Fărcășan, Emil Bobaru, Alex Cherecheș, Alex Micle, Artur Pătraș (’55 Samuel Zimța), David Molnar (’55 Alex Negrean), Cosmin Meșter (’55 Alex Mare), Sergiu Pop (’82 Sebastian Culda) și Stefan Nikolic. Rezerve: David Poptean – Florin Pop, Ionuţ Sălăjan, Dario Bora şi Bogdan Porumb. Antrenor: Cristian Lupuţ

Lotus: Adrian Barabaş – Marian Arsene (cpt.), Sebastian Cucu, Darius Gheban, Vlad Costea, Gelu Gitye, Sergiu Oltean, Patrick Blăgea, David Ciurcui, Raul Tămaş şi David Lupşe. Rezerve: Paul Cosma – Denis Sala, Daniel Ghiţă, Patric Negru, Tudor Bochiş, Aris Morar, Daniel Duma, Cristian Urbanowski şi Alexandru Pintea. Antrenor: Cosmin Bodea

You may also like

Leave a Comment