Responsive Menu
Add more content here...


FOTO-VIDEO. Doi sălăjeni au DECEDAT în urma unui cumplit accident rutier!

by Mihai POP
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Un bărbat în vârstă de 58 de ani şi o femeie în vârstă de 55 de ani au fost victimele unui tragic eveniment rutier petrecut în această dimineaţă pe Drumul European E60 ce face legătura între municipiile Cluj-Napoca şi Oradea. Conform poliţiştilor, totul s-ar fi petrecut din cauza unei depăşiri neregulamentare efectuate de bărbatul decedat


Un cumplit accident rutier a avut loc în această dimineaţă pe Drumul European E81, ce face legătura între municipiile Cluj-Napoca şi Oradea. Astfel, pe raza localităţii Izvorul Crişului, un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un TIR. Impactul a fost atât de puternic, încât două persoane au rămas încarcerate.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că un conducător auto în vârstă de 58 de ani din localitatea Tetiş, comuna Fildu de Jos, aflat la volanul unui Volkswagen Touran, a efectuat o manevră de depăşire, moment în care a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Negreni.

În urma impactului, şoferul din Sălaj, dar şi o femeie în vârstă de 55 de ani, de asemenea din localitatea Tetiş au rămas încarceraţi şi au suferit răni incompatibile cu viaţa. Astfel, medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic, decât să contate decesul celor doi sălăjeni.

Conducătorul ansamblului de vehicul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Sursa video: infohuedin.ro

You may also like

Leave a Comment