Responsive Menu
Add more content here...


FOTO-VIDEO. Continuă investiţiile în educaţie. Bibliotecă modernă la Cizer

Este o investiţie realizată pentru copiii din comună pentru că, nu-i aşa, cultura face diferenţa. Administraţia locală pune mare accent pe educaţie, domeniu în care a investit masiv în ultimii ani. Inaugurarea bibliotecii a avut loc chiar la începutul acestei săptămâni

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 201 views
A+A-
Reset

Primăria comunei Cizer pune mare accent pe educaţie şi în ultimii ani a investit masiv în acest domeniu. Şcoala Gimnazială din Cizer a fost modernizată din totate punctele de vedere, la fel şi grădiniţa aflată în acelaşi areal.

Totodată, în zona respectivă au fost construite şi o sală de sport modernă, precum şi un teren de sport multifuncţional, astfel încât orele de educaţie fizică şi sport să se poată desfăşura în cele mai bune condiţii, atât pe timp de iarnă, cât şi pe timp de vară.

Recent, administraţia locală a finalizat o nouă investiţie importantă, fiind inaugurată biblioteca comunală. Noul loc de cultură a primit numele “Veronica de Sălaj”, renumita poetă ce a fost stabilită tocmai în Cizer.

Investiţia s-a ridicat la suma de 90.000 de lei, iar biblioteca din Cizer este unul dintre cele mai moderne hub-uri culturale din Sălaj.

Este o investiţie care va aduce un mare plus comunităţii, iar cei mai fericiţi vor fi copiii din comună, care, odată cu finalizarea acestui proiect, se vor bucura de un spaţiu atractiv şi primitor, dotat cu rafturi şi titluri noi, imprimantă, laptopuri, dar şi o mini sală de lectură, unde îşi vor putea face temele.

„Declinul lecturii va duce la declinul civilizaţiei. Tocmai din considerentul acesta am încercat să pornim de la un mod de a penetra tot ce înseamnă informaţie nouă, tot ce înseamnă educaţie în rândul tinerilor. Sunt adeptul unor acţiuni şi activităţi prin care să nu mai existe diferenţe între zona urbană şi zona rurală şi consider că ceea ce avem noi în incinta Şcolii Gimnaziale, nu facem decât să promovăm cultura, educaţia şi să nu existe nicio diferenţă. Educaţia este foarte importantă pentru noi ca şi comunitate şi noi ca şi administraţia facem tot ce ne stă în putinţă să le oferim condiţii şi nu ne este ruşine cu ceea ce am oferit”, a spus primarul Nicolae Pavel.

 

You may also like

Leave a Comment