Responsive Menu
Add more content here...


FOTO-VIDEO. Cetatea, aproape de o surpriză cu SCO Jibou la inaugurarea Bazei Sportive din Buciumi

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 771 views
A+A-
Reset

După mult timp, Cetatea Buciumi a revenit acasă. Sâmbătă, a avut loc inaugurarea Bazei Sportive din localitate care a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Tribunele au fost pline la meciul cu SCO Jibou, iar suprafaţa de joc a fost o “bijuterie”, una dintre cele mai bune din judeţ.

Emoţiile au fost mari pentru gazde, iar oaspeţii au deschis scorul prin Iustin Ardelean care a marcat din careul de 6 m, îndeplinind o simplă formalitate. Până la pauză, gazdele au revenit, graţie golului marcat de Raul Colcer.

După pauză, jucătorii Cetăţii au intrat mult mai motivaţi, iar mijlocaşul Raul Colcer a reuşit dubla.

Ocazii au fost la ambele părţi, un mic plus pentru SCO Jibou, însă, ambiţia celor de la Buciumi a fost mare şi la 2 – 1, gazdele au avut două şanse bune de a se distanţa pe tabelă, dar fără efect.

Pe final, gazdele au căzut fizic, banca tehnică fiind nevoită să apeleze la schimbări. Din păcate, pentru gazde, Iustin Ardelean le-a stricat sărbătoarea, marcând la ultima fază şi salvând o remiză nesperată pentru SCO Jibou, o echipă tânără şi cu un antrenor nou, în persoana lui Dan Damian.

“A fost un moment foarte frumos să jucăm pentru prima dată acasă, după atâta timp. Ne-am bucurat că într-un final am ajuns să jucăm acasă, cu atâta lume alături de noi şi toate astea doar cu ajutorul Primăriei şi Consiliului Local Buciumi cărora le mulţumim pentru tot ce au făcut pentru noi. A fost destul de greu, mai ales din Liga V-a să jucăm pe terenul celor de la Agrij sau la Românaşi. Nu se compară cu sentimentul de a juca acasă, e un sentiment aparte să joci acasă, eşti mai aproape de fani, de familie şi este ceva special! Cât despre meci, am început greoi, probabil din cauza emoţiilor, am luat şi un gol destul de rapid, dar a fost bine că am revenit înainte de pauză şi asta ne-a dat un impuls să tragem la victorie. Am marcat rapid în a doua repriză, dar din păcate, ghinionul şi-a spus cuvântul la ultima fază a meciului. A fost un joc frumos, cu ocazii de ambele părţi. Am avut unele ocazii în care puteam face 3 – 1 şi eram mai liniştiţi, dar ăsta este fotbalul. Un rezultat de egalitate eu zic că a fost echitabil pentru ambele părţi”

Raul Colcer – mijlocaş Cetatea Buciumi


“Mă bucur că pot să-mi ajut echipa şi mă bucur că am înscris, dar îmi pare rău că nu am reuşit să luăm şi cele trei puncte puse în joc”

Iustin Ardelean – jucător SCO Jibou


Cetatea Buciumi – SCO Jibou 2 – 2 (1 – 1)

Au marcat: Raul Colcer (‘35 şi 70), respectiv Iustin Ardelean (‘16 şi 90+3)

Cetatea: Mădălin Şandor – Raul Iliese, Natanael Ciupe, Raul Puie, Rareş Gudea, Andrei Ştirb (cpt.), Andrei Puie, Alin Chirilă, Raul Colcer, Kaszta Adrian şi Denis Chiş. Au mai intrat: Dan Filip, Adelin Teglaş, Liviu Islamovici. Rezerve: Sergiu Dalnoki – Filip Ciupe. Antrenor: Cosmin Şandor. Antrenor secund: Bogdan Lazăr. Delegat: Cosmin Feşteu. Conducător: Ioan Eugen Lazăr

SCO Jibou: Rareş Sălăjan – Tudor Hozan, Andrei Longodor, Cristian Romitan, Călin Lazar, Marian Antal, Ionuţ Mureşan (cpt.), Marius Muntean, Denis Modi, Iustin Ardelean şi George Marian. Au mai intrat: Ionuţ Chechedi – Florin Cherecheş, Alex Nerţan. Rezerve: Andrei Gog – Răzvan Horvath. Antrenor: Dan Damian. Delegat: Vasile Pocol

Au arbitrat: la centru – Gabriel Bârjac, asistenţi – Sorin Centea şi David Cornaci (toţi trei din Zalău)

Observator AJF: Cristian Oros (Zalău)

Jucătorul meciului: RAUL COLCER


După partida de seniori a avut loc şi duelul de la juniori dintre cele două formaţii. Aici, duelul a fost ceva mai dezechilibrat, iar SCO Jibou a reuşit să se impună fără prea mari probleme. Datorită acestei victorii, coroborat cu faptul că ACS Bănişor-Peceiu a pierdut cu FC Chieşd, jibouanii au urcat pe locul 2.

Cetatea Buciumi – SCO Jibou 1 – 8 (0 – 4)

Au marcat: Toni Pop (‘72), respectiv Sebastian Rezmiveş (‘9), Patrick Cosma (‘15, 43 şi 77), Luca Chiş (‘24), Răzvan Coste (‘36) şi David Almaş (‘46 şi 80)

You may also like

Leave a Comment