Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Un nou turneu puternic pentru Anca Ioana Bergen

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 53 views
A+A-
Reset

Culturista din Sălaj a participat la un nou turneu IFBB PRO în Statele Unite ale Americii, reuşind un rezultat de care este mândră, având în vedere că a concurat alături de cei mai buni


Anca Ioana Bergen este sportiva din judeţul Sălaj care face senzaţie peste ocean. Stabilită în Statele Unite  ale Americii, culturista a reuşit să obţină cardul PRO şi poate participa în cele mai importante competiţii de culturism din lume, adică în competiţii care se desfăşoară sub egida Federaţiei Internaţionale.

După ce a debutat la Bucureşti alături de profesionişti la finalul anului 2019, pentru Anca Bergen a urmat recent şi al doilea concurs la profesionişti. Este vorba despre Wings of Strength by Tim Gardner, concurs desfăşurat la Tampa, Florida şi unde Anca s-a clasat pe locul 13 la Figure.

După experienţa din însoritul stat Florida, culturista originară din judeţul Sălaj a participat la finele săptămânii trecute la un alt concurs. Plină de entuziasm şi de încredere, Anca Bergen s-a deplasat în Georgia, statul american găzduind competiţia Savannah Pro. Concursul a fost organizat de Wings of Strength, sub egida IFBB PRO.

Şi de această dată, sportiva în vârstă de 31 de ani a participat la categoria Figure, alături de alte 35 de fete, multe dintre acestea fiind sportive care au concurat la Olympia, cel mai prestigios concurs de culturism.

Deşi competiţia a fost acerbă şi sportivele au fost bine pregătite, Anca Bergen a reuşit o clasare pe locul 13, rezultatul care o mulţumeşte, având în vedere prestigiul competiţiei.

“Sunt mulţumită de rezultat şi scopul meu este întotdeauna să scot o formă mai bună decât cea precedentă, ceea ce am făcut şi de data asta. Sunt de părere că am evoluat mult de anul trecut. Am o echipă foarte bună, thepros, antrenori super sportivi, Damian Segovia şi Renee Harshhey”, ne-a declarat Anca Ioana Bergen.

You may also like

Leave a Comment