Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Un echipaj de la Ambulanţa Sălaj a intervenit la un accident grav în Bihor

by Mircea ARDELEAN
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean Sălaj a venit în sprijinul colegilor din judeţul vecin, ca urmare a unui eveniment rutier în care au fost implicate un microbuz şi o autobasculantă

Pe Drumul European E60, ce face legătura dintre Zalău şi Oradea, a avut loc vineri dimineaţa un accident rutier cu victime, în care au fost implicate o autobasculantă şi un microbuz. Totul s-a întâmplat între localitaţile Urvind (comuna Lugașu de Jos) şi Uileac de Criş (comuna Tileagd).

Impactul dintre cele două autovehicule a fost unul violent, astfel că maşinile implicate au suferit avarii serioase, mai ales microbuzul, care este de nerecunocut…

La faţa locului au fost mobilizate importante echipaje de intervenţie de la poliţia, ambulanţă şi pompieri. Este vorba de trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă, cu o ambulanță SMURD, dar şi un echipaj TIM SMURD Oradea.

În sprijinul echipajelor de intervenţie a venit şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Sălaj.

Din fericire, persoanele implicate în eveniment nu au suferit răni grave. Conform colegilor de la alesdonline.ro, ambii conducătări auto au putut să iasă din maşini pe picioarele lor.

Unul dintre şoferi a fost transportul la spital pentru mai multe investigaţii, în timp ce celălalt a refuzat să fie transportat la vreo unitate spitalicească, starea sa de sănătate fiind una bună.

Poliţiştii bihoreni efectuează cercetări pentru a stabili în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier.

Sursa: alesdonline.ro

You may also like

Leave a Comment