Responsive Menu
Add more content here...


Foto. Tinerii din Sălaj – la ”Cafenea” – alături de președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu și vicepreședintele, Claudiu Bîrsan

Sâmbătă seară tinerii sălăjeni au avut parte de o discuție interesantă despre administrația locală și de rolul acesteia în dezvoltarea de politici publice pentru tineri. Participanții au avut oportunitatea să își exprime opiniile, să împărtășească idei și să pună întrebări candidaților, într-un mediu deschis și receptiv

by Mihai POP
0 comment 53 views
A+A-
Reset

“Cafeneaua liberală” a reunit, aseară, tineri din județul Sălaj, dornici de a se implica în politică și de a contribui la modelarea viitorului. În cadrul unui dialog interactiv, tinerii au avut ocazia să discute cu candidații PNL la președinția Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, și la Primăria Zalău, Claudiu-Cristian Bîrsan.

Discuțiile au fost centrate în principal pe teme legate de administrația locală și de rolul acesteia în dezvoltarea de politici publice pentru tineri. Participanții au avut oportunitatea să își exprime opiniile, să împărtășească idei și să pună întrebări candidaților, într-un mediu deschis și receptiv.

Evenimentul a reprezentat o platformă importantă pentru ca tinerii să își facă auzită vocea și să își manifeste interesul pentru viitorul comunității lor. Prin implicarea lor activă în discuțiile politice, aceștia au demonstrat că sunt dornici să contribuie la schimbarea în bine a societății.

Partidul Național Liberal își propune să continue să ofere tinerilor din județul Sălaj astfel de oportunități de implicare și dialog, în vederea construirii unei comunități mai puternice și mai unite.

”Ne angajăm să fim parteneri de încredere pentru tinerii care doresc să își aducă contribuția la dezvoltarea județului și la promovarea valorilor democratice”, transmit reprezentanții liberali.

You may also like

Leave a Comment