Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Tenismenii sălăjeni au urcat pe podium în “capitala” Maramureşului

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 80 views
A+A-
Reset

Adrian Ardelean, Daniel Sitaş şi Cosmin Petruţă au reuşit să urce pe treptele podiumului unei competiţii aniversare din circuitul Tenis Partener


La finalul săptămânii trecute, Baia Mare a fost gazda unui turneu din cadrul circuitului Tenis Partener, nu unul oarecare, ci unul aniversar, denumit TP, 10 ani la Baia Mare. Terenurile de tenis de câmp din Parcul Tineretului au fost locurile unde s-au disputat partidele şi în care tenismenii s-au luptat pentru medalii şi glorie.

Suprafaţa de joc a fost zgură şi organizatorii au propus patru nivele la simplu, este vorba despre nivele 5, 6, 7 şi 8 şi două la dublu, nivelul 6 şi 8.

La start am regăsit şi tenismeni sălăjeni, care au plecat spre “capitala” Maramureşului doar cu gândul la victorie. Astfel, Daniel Sitaş, Adrian Ardelean, Ionuţ Bălăjel sau Cosmin Petruţă s-au regăsit pe listele de start.

Cei trei din urmă au participat la nivelul 6 al competiţiei de simplu şi inevitabil, s-au întâlnit pe parcursul categoriei, în drumul spre locul 1. Cel mai bun rezultat la acest nivel a fost reuşit de Adrian Ardelean, cel care a şi câştigat competiţia, după o finală câştigată în trei seturi în faţa lui Flaviu Pop.

În drumul spre finală, Adi Ardelean i-a eliminat pe ceilalţi doi sălăjeni, Ionuţ Bălăjel şi Cosmin Petruţă. Cosmin a pierdut în semifinal duelul cu Adi, astfel că s-a ales cu medalia de bronz, aferentă locului 3.

Privit ca şi favorit principal la nivelul 7, Daniel Sitaş a încercat să-şi respecte acest statut şi să-şi îmbunătăţească palmaresul cu încă un trofeu. Fiind favorit principal, a avut parte de primul tur liber, după care a câştigat lejer meciul din sferturile de finală.

Ajuns în “careul de aşi”, Sitaş a făcut un nou meci bun şi după un meci infernal, câştigat 7 – 5, 7 – 5, s-a calificat în ultimul act, acolo unde îl aştepta Andrei Marcus.

Din păcate, oboseala acumulată în meciul din semifinale s-a resimţit în evoluţia sălăjeanului în marea finală şi a cedat jocul în două seturi, scor 2 – 6, 2 – 6 împotriva lui Andrei Marcus. Prin urmare, Daniel Sitaş a fost nevoit să se mulţumească doar cu locul 2.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 4 septembrie.

You may also like

Leave a Comment